ak

Sevda-cenap And Müzik Vakfı'ndan Gençlere Özel Program

Siyaset 11.05.2017 - 15:28, Güncelleme: 11.05.2017 - 15:28
 

Sevda-cenap And Müzik Vakfı'ndan Gençlere Özel Program

Sevda Cenap And Müzik Vakfı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Mayıs'ta gençlere özel bir dizi etkinlik düzenleyecek

ANKARA (AA) - Sevda Cenap And Müzik Vakfı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Mayıs'ta gençlere özel etkinlikler düzenleyecek. Vakıftan yapılan yazılı açıklamaya göre, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, genç sanatçıların eserlerinin yer alacağı "Gençlik Haftasına Özel Karma Sergi"nin açılışı yarın yapılacak.Ankara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin eserlerinden oluşan sergi, pazar günleri hariç, 12-20 Mayıs'ta saat 10.00-19.00 arasında And Sanat'ta ziyaret edilebilecek.Vakıf, Gençlik Haftası'nın anlamına uygun konser ve konferanslar da düzenleyecek. Bu etkinliklerden biri 21. Uluslararası Ankara Caz Festivali kapsamında müzisyen ve Uzman Psikolojik Danışman Asena Akan tarafından 13 Mayıs Cumartesi saat 13.30'da 9-11 yaş arası çocuklara yönelik "Çocuklarla Caz ve Doğaçlama Atölyesi" ve 15.30'da düzenleyeceği "İş Hayatı ve Caz Buluşması Atölye Çalışması" olacak. Sanatçı Pınar Ayhan'ın "Orada Duruverseydi Zaman" adlı müzikli anlatımı 5 Mayıs Pazartesi saat 20.00'de MEB Şura Salonu'nda "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" kutlamaları kapsamında, müzik öğrencileri yararına gerçekleşecek. Bu etkinliğin biletleri Biletix'ten temin edilebilecek.Özel Sevda Cenap And Müzik Kursu bünyesinde çalışmalarını devam ettiren Zuhal Kaynar yönetimindeki "Dostluğun Sesi Vokal Grubu", 17 Mayıs Çarşamba saat 19.30'da Türk Amerikan Derneği konser salonunda, klasikler, müzikal ve türkülerden oluşan bir repertuvarla müzikseverlerin karşısına çıkacak. Türkiye Suzuki Müzik Eğitim Derneği işbirliğiyle hazırlanan "Keman Eğitim Çalışmaları"nın üçüncüsü de eğitmenler, Ayşe Akçay ve Zeynep Erkan tarafından 21 Mayıs Pazar saat 11.00'de, And Sanat'ta düzenlenecek.Ressam Turgay Karadağ'ın "Kahvaltıda Bir Mutluluk Var Gibi" adlı çizim, resim ve seramiklerden oluşan sergisi, pazar günleri hariç, 22 Mayıs-5 Haziran'da 10.00-19.00 arası And Sanat'ta gezilebilecek.Vakfın gençlere yönelik son etkinliği ise Dil Derneği ile İsveç Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından, 5 Aralık 2006'da hayatını kaybeden yazar, şair ve gazeteci Gürhan Uçkan'ın anısına üniversite gençleri arasında düzenlenen "Gürhan Uçkan Şiir Yarışması"nın ödül töreni olacak. Tören, 27 Mayıs Cumartesi saat 14.00'te And Sanat'ta yapılacak.
Sevda Cenap And Müzik Vakfı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Mayıs'ta gençlere özel bir dizi etkinlik düzenleyecek

ANKARA (AA) - Sevda Cenap And Müzik Vakfı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Mayıs'ta gençlere özel etkinlikler düzenleyecek.

Vakıftan yapılan yazılı açıklamaya göre, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, genç sanatçıların eserlerinin yer alacağı "Gençlik Haftasına Özel Karma Sergi"nin açılışı yarın yapılacak.

Ankara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin eserlerinden oluşan sergi, pazar günleri hariç, 12-20 Mayıs'ta saat 10.00-19.00 arasında And Sanat'ta ziyaret edilebilecek.

Vakıf, Gençlik Haftası'nın anlamına uygun konser ve konferanslar da düzenleyecek.

Bu etkinliklerden biri 21. Uluslararası Ankara Caz Festivali kapsamında müzisyen ve Uzman Psikolojik Danışman Asena Akan tarafından 13 Mayıs Cumartesi saat 13.30'da 9-11 yaş arası çocuklara yönelik "Çocuklarla Caz ve Doğaçlama Atölyesi" ve 15.30'da düzenleyeceği "İş Hayatı ve Caz Buluşması Atölye Çalışması" olacak.

Sanatçı Pınar Ayhan'ın "Orada Duruverseydi Zaman" adlı müzikli anlatımı 5 Mayıs Pazartesi saat 20.00'de MEB Şura Salonu'nda "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" kutlamaları kapsamında, müzik öğrencileri yararına gerçekleşecek. Bu etkinliğin biletleri Biletix'ten temin edilebilecek.

Özel Sevda Cenap And Müzik Kursu bünyesinde çalışmalarını devam ettiren Zuhal Kaynar yönetimindeki "Dostluğun Sesi Vokal Grubu", 17 Mayıs Çarşamba saat 19.30'da Türk Amerikan Derneği konser salonunda, klasikler, müzikal ve türkülerden oluşan bir repertuvarla müzikseverlerin karşısına çıkacak.

Türkiye Suzuki Müzik Eğitim Derneği işbirliğiyle hazırlanan "Keman Eğitim Çalışmaları"nın üçüncüsü de eğitmenler, Ayşe Akçay ve Zeynep Erkan tarafından 21 Mayıs Pazar saat 11.00'de, And Sanat'ta düzenlenecek.

Ressam Turgay Karadağ'ın "Kahvaltıda Bir Mutluluk Var Gibi" adlı çizim, resim ve seramiklerden oluşan sergisi, pazar günleri hariç, 22 Mayıs-5 Haziran'da 10.00-19.00 arası And Sanat'ta gezilebilecek.

Vakfın gençlere yönelik son etkinliği ise Dil Derneği ile İsveç Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından, 5 Aralık 2006'da hayatını kaybeden yazar, şair ve gazeteci Gürhan Uçkan'ın anısına üniversite gençleri arasında düzenlenen "Gürhan Uçkan Şiir Yarışması"nın ödül töreni olacak.

Tören, 27 Mayıs Cumartesi saat 14.00'te And Sanat'ta yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.