ak

Konya'da yangın

17.07.2016 - 02:08, Güncelleme: 17.07.2016 - 02:08
 

Konya'da yangın

Binanın ikinci katında çıkan yangında yoğun dumandan etkilenen 9 kişi hastaneye kaldırıldı- Binada mahsur kalan bir kişi, birbirine bağladığı çarşafları balkondan sarkıtarak indi

KONYA (AA) - Konya'da 3 katlı binada çıkan yangında dumandan etkilenen 9 kişi, hastaneye kaldırıldı. Alınan bilgiye göre, merkez Karatay ilçesi Şemsi Tebrizi Mahallesi Kasap Sinan Çıkmazı Sokak'taki 3 katlı binanın ikinci katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yoğun duman nedeniyle bina sakinlerinin bir kısmı evlerinde mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Bu sırada önlem için binanın elektriğini kesmeye gelen Meram Elektrik Dağıtım AŞ (MEDAŞ) ekipleri, mahsur kalanları balkon ve pencerelerden indirmeye çalıştı. Mahsur kalanlardan Uğur Akan, birbirine bağladığı çarşafları ikinci kattaki evinin balkonundan sarkıtarak aşağıya indi. Dumandan etkilenen Müslüme Nur, Muhammet ve Hatice Bedir, Nadire, Rahime ve Mehmet Doğan ile Emine Nasan, Sema Akman, Hayriye Bektaş, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangının çıkış sebebinin belirlenmesine yönelik çalışmalar sürüyor.
Binanın ikinci katında çıkan yangında yoğun dumandan etkilenen 9 kişi hastaneye kaldırıldı- Binada mahsur kalan bir kişi, birbirine bağladığı çarşafları balkondan sarkıtarak indi

KONYA (AA) - Konya'da 3 katlı binada çıkan yangında dumandan etkilenen 9 kişi, hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, merkez Karatay ilçesi Şemsi Tebrizi Mahallesi Kasap Sinan Çıkmazı Sokak'taki 3 katlı binanın ikinci katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yoğun duman nedeniyle bina sakinlerinin bir kısmı evlerinde mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti.

Bu sırada önlem için binanın elektriğini kesmeye gelen Meram Elektrik Dağıtım AŞ (MEDAŞ) ekipleri, mahsur kalanları balkon ve pencerelerden indirmeye çalıştı. Mahsur kalanlardan Uğur Akan, birbirine bağladığı çarşafları ikinci kattaki evinin balkonundan sarkıtarak aşağıya indi.

Dumandan etkilenen Müslüme Nur, Muhammet ve Hatice Bedir, Nadire, Rahime ve Mehmet Doğan ile Emine Nasan, Sema Akman, Hayriye Bektaş, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İtfaiye ekiplerince söndürülen yangının çıkış sebebinin belirlenmesine yönelik çalışmalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.