ak

Gaziler Günü

19.09.2016 - 10:53, Güncelleme: 19.09.2016 - 10:53
 

Gaziler Günü

Kayseri'de tören yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.Cumhuriyet Meydanı'nda tertiplenen törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.Burada konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı, Gaziler Günü olarak kutlanan 19 Eylül'ün aynı zamanda Türkiye Muharip Gaziler Derneği'nin kuruluş günü olduğunu söyledi.Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduğu günden bu yana iç ve dış tehditlere maruz kaldığını belirten Balcı, "Ülkemiz bugün, dün olduğundan daha fazla iç ve dış hain odakların yoğunlaşan tehdidi altındadır. 15 Temmuz'da Türk Silahlı Kuvvetleri'nde yuvalanan millet ve cumhuriyet düşmanı bir kısım hainler, darbe teşebbüsünde bulundu. Bu darbe teşebbüsü Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gerçek vatansever askerleri, emniyet teşkilatımız ve aziz milletimizin kahraman evlatları tarafından önlenmiştir. Vatanı savunma mücadelesi, Türk varlığını sonsuza dek sürdürmek amacıyla devam edecektir." diye konuştu. Öğrenciler şiirler okudu.Törene Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke katıldı.
Kayseri'de tören yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda tertiplenen törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Burada konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı, Gaziler Günü olarak kutlanan 19 Eylül'ün aynı zamanda Türkiye Muharip Gaziler Derneği'nin kuruluş günü olduğunu söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduğu günden bu yana iç ve dış tehditlere maruz kaldığını belirten Balcı, "Ülkemiz bugün, dün olduğundan daha fazla iç ve dış hain odakların yoğunlaşan tehdidi altındadır. 15 Temmuz'da Türk Silahlı Kuvvetleri'nde yuvalanan millet ve cumhuriyet düşmanı bir kısım hainler, darbe teşebbüsünde bulundu. Bu darbe teşebbüsü Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gerçek vatansever askerleri, emniyet teşkilatımız ve aziz milletimizin kahraman evlatları tarafından önlenmiştir. Vatanı savunma mücadelesi, Türk varlığını sonsuza dek sürdürmek amacıyla devam edecektir." diye konuştu.

Öğrenciler şiirler okudu.

Törene Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.