ak

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

23.09.2016 - 13:23, Güncelleme: 23.09.2016 - 13:23
 

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Eskişehir'de 2 kamu çalışanı gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında 2 kamu görevlisi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Eskişehir Adalet Sarayında zabıt katibi Ş.A. ile Eskişehir H Tipi Cezaevinde infaz koruma memuru İ.A'yı gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki sorguları sürüyor.
Eskişehir'de 2 kamu çalışanı gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında 2 kamu görevlisi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Eskişehir Adalet Sarayında zabıt katibi Ş.A. ile Eskişehir H Tipi Cezaevinde infaz koruma memuru İ.A'yı gözaltına aldı.

Şüphelilerin emniyetteki sorguları sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.