ak

Fetö'nün Darbe Girişimi

28.07.2016 - 09:33, Güncelleme: 28.07.2016 - 09:33
 

Fetö'nün Darbe Girişimi

Nevşehir'de bir emniyet amiri ve polis memuru tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında bir emniyet amiri ve polis memuru tutuklandı. Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, "silahlı terör örgütü üyesi olma" suçlamasıyla Derinkuyu İlçe Emniyet Amiri Mevlüt Zincirkıran ile Hacıbektaş İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memuru Burak Çiftçi hakkında soruşturma başlatıldı.Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldıkları Nevşehir Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.
Nevşehir'de bir emniyet amiri ve polis memuru tutuklandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında bir emniyet amiri ve polis memuru tutuklandı.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, "silahlı terör örgütü üyesi olma" suçlamasıyla Derinkuyu İlçe Emniyet Amiri Mevlüt Zincirkıran ile Hacıbektaş İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memuru Burak Çiftçi hakkında soruşturma başlatıldı.

Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldıkları Nevşehir Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.