ak

Fetö'nün Darbe Girişimi

18.07.2016 - 04:38, Güncelleme: 18.07.2016 - 04:38
 

Fetö'nün Darbe Girişimi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi kapsamında, Kayseri'de 29 hakim ve savcı tutuklanarak cezaevine gönderildi

KAYSERİ (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi kapsamında, Kayseri'de 29 hakim ve savcı tutuklanarak cezaevine yollandı. FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturmalar kapsamında gözaltılar sürüyor.Bu çerçevede gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 29 yargı mensubu çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Nevşehir Kapalı Cezavine sevk edildi. Yargı mensupları, adliyeki işlemlerinin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Nevşehir'e gönderildi.Öte yandan, 6 yargı mensubunun firari olduğu öğrenildi.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi kapsamında, Kayseri'de 29 hakim ve savcı tutuklanarak cezaevine gönderildi

KAYSERİ (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi kapsamında, Kayseri'de 29 hakim ve savcı tutuklanarak cezaevine yollandı.

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturmalar kapsamında gözaltılar sürüyor.

Bu çerçevede gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 29 yargı mensubu çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Nevşehir Kapalı Cezavine sevk edildi. Yargı mensupları, adliyeki işlemlerinin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Nevşehir'e gönderildi.

Öte yandan, 6 yargı mensubunun firari olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.