ak

FETÖ'nün darbe girişimi

17.07.2016 - 02:28, Güncelleme: 17.07.2016 - 02:28
 

FETÖ'nün darbe girişimi

Eskişehir'de 7 savcı ile 1'i kadın 4 hakim gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin 7 savcı ile 1'i kadın 4 hakim gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Eskişehir Adliyesi'nde görevli 4 hakim ve 7 savcının ev ve iş yerlerinde polis ekipleri tarafından arama yapıldı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şüpheliler, işlemleri için yoğun güvenlik tedbirleri altında emniyete götürüldü.
Eskişehir'de 7 savcı ile 1'i kadın 4 hakim gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin 7 savcı ile 1'i kadın 4 hakim gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Eskişehir Adliyesi'nde görevli 4 hakim ve 7 savcının ev ve iş yerlerinde polis ekipleri tarafından arama yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şüpheliler, işlemleri için yoğun güvenlik tedbirleri altında emniyete götürüldü.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.