teknomendo
ak

Sincan’da sağanak yolları göle çevirdi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2023 - 18:01, Güncelleme: 25.05.2023 - 17:42
 

Sincan’da sağanak yolları göle çevirdi

Sincan’da sağanak yolları göle çevirdi

Başkent’te şiddetli yağış sonucu yollar sular altında kaldı.Ankara’da günlerdir etkisini hissettiren sağanak, bu kez Sincan’ı vurdu. Sağanak sebebiyle göle dönen yollarda yayalar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Atatürk, Oğuz Yılmaz ve Ankara caddelerindeki taşkınlar sebebiyle de esnafların dükkanlarını su bastı. Köprüden akarak tünelleri tıkayan yağmur suları kentte hayatı durma noktasına getirdi.
Sincan’da sağanak yolları göle çevirdi
Başkent’te şiddetli yağış sonucu yollar sular altında kaldı.
Ankara’da günlerdir etkisini hissettiren sağanak, bu kez Sincan’ı vurdu. Sağanak sebebiyle göle dönen yollarda yayalar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Atatürk, Oğuz Yılmaz ve Ankara caddelerindeki taşkınlar sebebiyle de esnafların dükkanlarını su bastı. Köprüden akarak tünelleri tıkayan yağmur suları kentte hayatı durma noktasına getirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.