teknomendo
ak

Sedye ile oy kullanmaya geldi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2023 - 14:30, Güncelleme: 28.05.2023 - 14:26
 

Sedye ile oy kullanmaya geldi

Sedye ile oy kullanmaya geldi

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde yatalak hasta olan Maksude Sönmez, ambulansla oy kullanmaya geldi.Maksude Sönmez (63) isimli hasta, oyunu kullanmak için sağlık ekiplerinden yardım istedi. Bunun üzerine harekete geçen ambulans ekipleri, Şemdinli Devlet Hastanesi’nden aldıkları Sönmez’i oy kullanacağı Yavuz Sultan Selim İlkokulu’na götürdü. Sedyeyle sınıfa giren ve oyunu kullanan Sönmez, yetkililere teşekkür etti.
Sedye ile oy kullanmaya geldi
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde yatalak hasta olan Maksude Sönmez, ambulansla oy kullanmaya geldi.
Maksude Sönmez (63) isimli hasta, oyunu kullanmak için sağlık ekiplerinden yardım istedi. Bunun üzerine harekete geçen ambulans ekipleri, Şemdinli Devlet Hastanesi’nden aldıkları Sönmez’i oy kullanacağı Yavuz Sultan Selim İlkokulu’na götürdü. Sedyeyle sınıfa giren ve oyunu kullanan Sönmez, yetkililere teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.