teknomendo
ak

Patnos’ta belediye başkanı ile 4 kişi "ihaleye fesat karıştırmaktan" tutuklandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2023 - 22:01, Güncelleme: 12.06.2023 - 21:33
 

Patnos’ta belediye başkanı ile 4 kişi "ihaleye fesat karıştırmaktan" tutuklandı

Patnos’ta belediye başkanı ile 4 kişi "ihaleye fesat karıştırmaktan" tutuklandı

Ağrı’nın Patnos ilçesinde aralarında belediye başkanı ve yardımcısının da bulunduğu 5 kişi tutuklandı.Patnos Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma çerçevesinde Ağrı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince Ağrı merkezli 4 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda "ihaleye fesat karıştırma" suçundan gözaltına alınan aralarında HDP’li Patnos Belediye Başkanı Emrah Kılıç ve Belediye Eşbaşkanı Müşerref Geçer’in de bulunduğu 5 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Patnos’ta belediye başkanı ile 4 kişi "ihaleye fesat karıştırmaktan" tutuklandı
Ağrı’nın Patnos ilçesinde aralarında belediye başkanı ve yardımcısının da bulunduğu 5 kişi tutuklandı.
Patnos Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma çerçevesinde Ağrı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince Ağrı merkezli 4 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda "ihaleye fesat karıştırma" suçundan gözaltına alınan aralarında HDP’li Patnos Belediye Başkanı Emrah Kılıç ve Belediye Eşbaşkanı Müşerref Geçer’in de bulunduğu 5 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.