ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

(Özel) Bursa’da yürekleri ağza getiren anlar..Minibüsün altında kalmaktan kıl payı kurtuldular

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2023 - 10:00, Güncelleme: 28.01.2023 - 09:45
 

(Özel) Bursa’da yürekleri ağza getiren anlar..Minibüsün altında kalmaktan kıl payı kurtuldular

(Özel) Bursa’da yürekleri ağza getiren anlar..Minibüsün altında kalmaktan kıl payı kurtuldular

Bursa’da kıraathanenin kapısında oturan 2 kişi, sürücüsünün kontrolünden çıkan minibüsün altında kalmaktan kıl payı kurtuldu. Yürekleri ağza getiren o anlar kıraathanenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.Olay, merkez Yıldırım ilçesinde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, Yaşar Çetin’e ait olan kıraathanenin kapısında taburelerde oturan 2 kişi, sürücüsünün kontrolünden çıkan minibüsün altında kalmaktan kıl payı kurtuldu. Minibüs ise duvara vurarak zor dururken kıraathanenin kapısında oturan iki kişi ise olayın şokuyla ne yapacaklarını bilemedi. İddiaya göre, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri minibüs sürücüsüne yaptığı kontrolde alkollü çıktığı öğrenildi.Yürekleri ağza getiren o anlar ise kıraathanenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.Olayla ilgili konuşan kıraathane sahibi Yaşar Çetin, " Alkollü bir minibüs sürücüsü aşağıdan geldi, burada da iki vatandaş oturuyordu çay içiyordu. Kontrolden çıkan minibüs çıkıntıdan yükselerek burada çay içen vatandaşları altına almaktan kıl payı kurtuldu. Ardından tost makineme vurarak yüz metre yukarıda zor durdu. Her şey 10 saniyede oldu bitti. 1-2 santimetre geriye çekilmeselerdi ezileceklerdi" dedi.
(Özel) Bursa’da yürekleri ağza getiren anlar..Minibüsün altında kalmaktan kıl payı kurtuldular
Bursa’da kıraathanenin kapısında oturan 2 kişi, sürücüsünün kontrolünden çıkan minibüsün altında kalmaktan kıl payı kurtuldu. Yürekleri ağza getiren o anlar kıraathanenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay, merkez Yıldırım ilçesinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Yaşar Çetin’e ait olan kıraathanenin kapısında taburelerde oturan 2 kişi, sürücüsünün kontrolünden çıkan minibüsün altında kalmaktan kıl payı kurtuldu. Minibüs ise duvara vurarak zor dururken kıraathanenin kapısında oturan iki kişi ise olayın şokuyla ne yapacaklarını bilemedi. İddiaya göre, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri minibüs sürücüsüne yaptığı kontrolde alkollü çıktığı öğrenildi.
Yürekleri ağza getiren o anlar ise kıraathanenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olayla ilgili konuşan kıraathane sahibi Yaşar Çetin, " Alkollü bir minibüs sürücüsü aşağıdan geldi, burada da iki vatandaş oturuyordu çay içiyordu. Kontrolden çıkan minibüs çıkıntıdan yükselerek burada çay içen vatandaşları altına almaktan kıl payı kurtuldu. Ardından tost makineme vurarak yüz metre yukarıda zor durdu. Her şey 10 saniyede oldu bitti. 1-2 santimetre geriye çekilmeselerdi ezileceklerdi" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.