teknomendo
ak

Oy kullanabilmek için Azerbaycan’dan geldi

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2023 - 14:33, Güncelleme: 28.05.2023 - 13:59
 

Oy kullanabilmek için Azerbaycan’dan geldi

Oy kullanabilmek için Azerbaycan’dan geldi

Azerbaycan’dan İstanbul’a oy kullanmaya gelen kişi yolculuk için 15 bin TL ödediğini ifade ederek, herkesi oyunu kullanmak için sandığa davet etti.Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için oy kullanma işlemi başladı. İstanbul Sultanbeyli’de Hatice Türkeri isimli bir vatandaş ise oyunu kullanmak için Azerbaycan’dan İstanbul’a geldi. Yolculuk için 15 bin TL ödediğini belirten Türkeli, herkesi oyunu kullanmak için sandığa davet etti.Hatice Türkeri, “10 gün önce ben Azerbaycan’a gittim Azerbaycan’da işlerim var çalışıyordum. Bu perşembe geri dönmem lazımdı ama bir oy bir oydur dedim 15 bin TL vererek Türkiye’ye tekrar geri döndüm. En kısa zamanda tekrar biletimi alıp Azerbaycan’a dönüp işlerimi halledip tekrar perşembe günü ülkeye geri döneceğim. Herkesin oy kullanmaya davet ediyorum ben 15 bin TL bedel ödeyerek buraya geldim. Herkes evinden çıkıp lütfen oyuna sahip çıksın” dedi.
Oy kullanabilmek için Azerbaycan’dan geldi
Azerbaycan’dan İstanbul’a oy kullanmaya gelen kişi yolculuk için 15 bin TL ödediğini ifade ederek, herkesi oyunu kullanmak için sandığa davet etti.
Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için oy kullanma işlemi başladı. İstanbul Sultanbeyli’de Hatice Türkeri isimli bir vatandaş ise oyunu kullanmak için Azerbaycan’dan İstanbul’a geldi. Yolculuk için 15 bin TL ödediğini belirten Türkeli, herkesi oyunu kullanmak için sandığa davet etti.
Hatice Türkeri, “10 gün önce ben Azerbaycan’a gittim Azerbaycan’da işlerim var çalışıyordum. Bu perşembe geri dönmem lazımdı ama bir oy bir oydur dedim 15 bin TL vererek Türkiye’ye tekrar geri döndüm. En kısa zamanda tekrar biletimi alıp Azerbaycan’a dönüp işlerimi halledip tekrar perşembe günü ülkeye geri döneceğim. Herkesin oy kullanmaya davet ediyorum ben 15 bin TL bedel ödeyerek buraya geldim. Herkes evinden çıkıp lütfen oyuna sahip çıksın” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.