ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Minikler Güneş Enerji Tesisi’ni gezdi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2023 - 12:31, Güncelleme: 27.01.2023 - 12:00
 

Minikler Güneş Enerji Tesisi’ni gezdi

Minikler Güneş Enerji Tesisi’ni gezdi

Alanya Belediyesi Güneş Enerji Santralleri (GES) TÜRÇEV Eko Okul Çevre Programı çerçevesinde çevre faaliyetleri yürüten anaokulu öğrencilerin ve öğretmenlerini ağırladı.Anaokulu öğrencileri, Alanya Belediyesi GES’e teknik gezi gerçekleştirdi. Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) Eko Okul Çevre Programı çerçevesinde düzenlenen geziye 17 minik doğasever eko team öğrencisi katıldı. Ülkemizin yerel yönetimler bazında en büyük kurulu gücüne sahip olan 2017 yılı Temmuz ayı itibariyle devreye alınan Alanya Belediyesi Güneş Enerji Santralleri yaklaşık 3,5 megawatt gücü ile öğrencileri karşıladı. Eko Team öğrencilerine yenilenebilir enerjinin ne olduğu, güneş enerjisinden nasıl elektrik üretildiği, güneş enerjisinin çevreye faydaları konularında bilgi verildi. Çevreci öğrencilerin merak ettikleri sorular Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü teknik ekibi tarafından cevaplandı. Minik öğrencilere muz ve süt ikram edildi. Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Çapa, gelecek nesillerin daha şuurlu yetişmesine öncülük eden ve çevreye karşı duyarlı öğretmenlere ve güneş enerji santralini ziyaret eden minik öğrencilere teşekkür etti.
Minikler Güneş Enerji Tesisi’ni gezdi
Alanya Belediyesi Güneş Enerji Santralleri (GES) TÜRÇEV Eko Okul Çevre Programı çerçevesinde çevre faaliyetleri yürüten anaokulu öğrencilerin ve öğretmenlerini ağırladı.
Anaokulu öğrencileri, Alanya Belediyesi GES’e teknik gezi gerçekleştirdi. Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) Eko Okul Çevre Programı çerçevesinde düzenlenen geziye 17 minik doğasever eko team öğrencisi katıldı. Ülkemizin yerel yönetimler bazında en büyük kurulu gücüne sahip olan 2017 yılı Temmuz ayı itibariyle devreye alınan Alanya Belediyesi Güneş Enerji Santralleri yaklaşık 3,5 megawatt gücü ile öğrencileri karşıladı. Eko Team öğrencilerine yenilenebilir enerjinin ne olduğu, güneş enerjisinden nasıl elektrik üretildiği, güneş enerjisinin çevreye faydaları konularında bilgi verildi. Çevreci öğrencilerin merak ettikleri sorular Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü teknik ekibi tarafından cevaplandı. Minik öğrencilere muz ve süt ikram edildi. Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Çapa, gelecek nesillerin daha şuurlu yetişmesine öncülük eden ve çevreye karşı duyarlı öğretmenlere ve güneş enerji santralini ziyaret eden minik öğrencilere teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.