teknomendo
ak

Kütahya’da Canlı Hayvan Pazaryeri hazır hale getirildi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.05.2023 - 10:37, Güncelleme: 24.05.2023 - 10:01
 

Kütahya’da Canlı Hayvan Pazaryeri hazır hale getirildi

Kütahya’da Canlı Hayvan Pazaryeri hazır hale getirildi

Belediye Başkanı Alim Işık, Kütahya Belediyesi Canlı Hayvan Pazaryeri’ni ziyaret ederek, vatandaşlara ve esnaflara lokma ikram etti.Kütahya Belediyesi Canlı Hayvan Pazaryeri, yaklaşan Kurban Bayramı ile birlikte şap hastalığı nedeniyle şubat ayından bu yana kapalı olan kapılarını yeniden açtı. Canlı Hayvan Pazaryeri’nde esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler dileyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kurban Bayramı öncesinde halkın daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde kurbanlık alışverişlerini yapabilmeleri için hazırlıkların tamamlandığını ve gereken tedbirlerin alınarak pazarın tekrar açıldığını ifade etti.Canlı Hayvan Pazaryeri’ni dolaşarak esnaflarımızla bir araya gelen Başkan Işık, Kütahya Belediyesi olarak vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için her alanda en iyi hizmeti yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, hem esnaflara hem de alıcı vatandaşlara hayırlı alışverişler diledi.Yaklaşık 300 büyükbaş ile bin 500 küçükbaş hayvanın getirildiği pazarda Başkanı Işık, halka lokma ikramında bulundu.
Kütahya’da Canlı Hayvan Pazaryeri hazır hale getirildi
Belediye Başkanı Alim Işık, Kütahya Belediyesi Canlı Hayvan Pazaryeri’ni ziyaret ederek, vatandaşlara ve esnaflara lokma ikram etti.
Kütahya Belediyesi Canlı Hayvan Pazaryeri, yaklaşan Kurban Bayramı ile birlikte şap hastalığı nedeniyle şubat ayından bu yana kapalı olan kapılarını yeniden açtı. Canlı Hayvan Pazaryeri’nde esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler dileyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kurban Bayramı öncesinde halkın daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde kurbanlık alışverişlerini yapabilmeleri için hazırlıkların tamamlandığını ve gereken tedbirlerin alınarak pazarın tekrar açıldığını ifade etti.
Canlı Hayvan Pazaryeri’ni dolaşarak esnaflarımızla bir araya gelen Başkan Işık, Kütahya Belediyesi olarak vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için her alanda en iyi hizmeti yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, hem esnaflara hem de alıcı vatandaşlara hayırlı alışverişler diledi.
Yaklaşık 300 büyükbaş ile bin 500 küçükbaş hayvanın getirildiği pazarda Başkanı Işık, halka lokma ikramında bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.