teknomendo
ak

Keşan’da bariyerlere çarpıp karşı şeride geçen araçta 2 kişi yaralandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2023 - 15:35, Güncelleme: 14.06.2023 - 15:00
 

Keşan’da bariyerlere çarpıp karşı şeride geçen araçta 2 kişi yaralandı

Keşan’da bariyerlere çarpıp karşı şeride geçen araçta 2 kişi yaralandı

Edirne’nin Keşan ilçesinde, kontrolden çıkan otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Keşan istikametinden Uzunköprü istikametine giden S.K. yönetimindeki 22 LA 181 plakalı otomobil, Çobançeşmesi köyü sapağı yakınlarında kontrolden çıkarak beton refüje çarptı. Karşı şeride geçen otomobil, yol kenarındaki toprak alan savrularak durdu. Kazada, sürücü S.K. ile otomobilde yolcu olarak bulunan G.M. yaralandı. Yaralılar, ambulans ile Keşan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Keşan’da bariyerlere çarpıp karşı şeride geçen araçta 2 kişi yaralandı
Edirne’nin Keşan ilçesinde, kontrolden çıkan otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Keşan istikametinden Uzunköprü istikametine giden S.K. yönetimindeki 22 LA 181 plakalı otomobil, Çobançeşmesi köyü sapağı yakınlarında kontrolden çıkarak beton refüje çarptı. Karşı şeride geçen otomobil, yol kenarındaki toprak alan savrularak durdu. Kazada, sürücü S.K. ile otomobilde yolcu olarak bulunan G.M. yaralandı. Yaralılar, ambulans ile Keşan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.