teknomendo
ak

Karaman’da depremde hayatını kaybedenlerin anısına fidan dikildi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.05.2023 - 14:03, Güncelleme: 06.05.2023 - 13:16
 

Karaman’da depremde hayatını kaybedenlerin anısına fidan dikildi

Karaman’da depremde hayatını kaybedenlerin anısına fidan dikildi

Karaman’da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için oluşturulan ’6 Şubat Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı’na fidan dikildi.Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik ile Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Ayrancı yolunun 25. kilometresinde oluşturulan ’6 Şubat Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı’na deprem hayatını kaybedenler anısına fidan dikilerek hatıra ormanı oluşturuldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı Karaman Yurtlarında misafir edilen depremzede vatandaşların da yer aldığı etkinlikte, bin 500 fidan toprakla buluştu. Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için oluşturulan 6 Şubat Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı her yıl yapılacak fidan dikim etkinlikleri ile büyümeye devam edecek.Fidan dikim törenine Karaman Vali Yardımcısı Mustafa Karaca, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, daire müdürleri, depremzede vatandaşlar ve gönüllü gençler katıldı.
Karaman’da depremde hayatını kaybedenlerin anısına fidan dikildi
Karaman’da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için oluşturulan ’6 Şubat Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı’na fidan dikildi.
Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik ile Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Ayrancı yolunun 25. kilometresinde oluşturulan ’6 Şubat Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı’na deprem hayatını kaybedenler anısına fidan dikilerek hatıra ormanı oluşturuldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı Karaman Yurtlarında misafir edilen depremzede vatandaşların da yer aldığı etkinlikte, bin 500 fidan toprakla buluştu. Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için oluşturulan 6 Şubat Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı her yıl yapılacak fidan dikim etkinlikleri ile büyümeye devam edecek.
Fidan dikim törenine Karaman Vali Yardımcısı Mustafa Karaca, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, daire müdürleri, depremzede vatandaşlar ve gönüllü gençler katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.