teknomendo
ak

Kalabalığın arasında seyreden scooterlı genç, kadına çarptı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.05.2023 - 15:01, Güncelleme: 10.05.2023 - 14:50
 

Kalabalığın arasında seyreden scooterlı genç, kadına çarptı

Kalabalığın arasında seyreden scooterlı genç, kadına çarptı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, trafiğe kapalı caddede elektrikli scooterın çarptığı yaya, yaralandı. Kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı.Bodrum’da trafiğe kapalı yollarda kullanılan elektrikli scooterlar, hem sürücüler hem de yayalar için tehlike oluşturuyor. Buna bazı scooter kullanıcılarının duyarsızlığı ile denetim eksikliği de eklenince tehlikenin boyutu daha büyüyor. Yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktalarından Çarşı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde yaşanan ve güvenlik kamerasına yansıyan scooter kazası, trafiğe kapalı alanda scooter kullanılmasındaki tehlikeyi gözler önüne serdi. Caddede kalabalığın arasında seyreden scooter, bir işletmeden çıkan genç kadına çarptı. Çarpma sonucu yere düşen yaralı için çevredeki vatandaşlar seferber oldu. Yaralının hayati tehlikesi bulunmazken, cadde esnafı trafiğe kapalı alanda kontrolsüz şekilde scooter kullanılmasına tepki gösterdi.
Kalabalığın arasında seyreden scooterlı genç, kadına çarptı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde, trafiğe kapalı caddede elektrikli scooterın çarptığı yaya, yaralandı. Kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı.
Bodrum’da trafiğe kapalı yollarda kullanılan elektrikli scooterlar, hem sürücüler hem de yayalar için tehlike oluşturuyor. Buna bazı scooter kullanıcılarının duyarsızlığı ile denetim eksikliği de eklenince tehlikenin boyutu daha büyüyor. Yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktalarından Çarşı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde yaşanan ve güvenlik kamerasına yansıyan scooter kazası, trafiğe kapalı alanda scooter kullanılmasındaki tehlikeyi gözler önüne serdi. Caddede kalabalığın arasında seyreden scooter, bir işletmeden çıkan genç kadına çarptı. Çarpma sonucu yere düşen yaralı için çevredeki vatandaşlar seferber oldu. Yaralının hayati tehlikesi bulunmazken, cadde esnafı trafiğe kapalı alanda kontrolsüz şekilde scooter kullanılmasına tepki gösterdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.