teknomendo
ak

İzmir’de amatör maçta taraftarlar birbirine girdi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2023 - 19:31, Güncelleme: 24.06.2023 - 19:13
 

İzmir’de amatör maçta taraftarlar birbirine girdi

İzmir’de amatör maçta taraftarlar birbirine girdi

İzmir’de Gaziemir İdman Yurdu ile Kirazgücü arasında oynanan karşılaşmasının ikinci yarısında taraftarlar arasında kavga çıktı. Bazı futbolcuların da atılan camlar nedeniyle yaralandığı maç hakem tarafından tatil edildi.İzmir 2. Amatör 7. Grup ekiplerinden Gaziemir İdman Yurdu ve Kirazgücü’nün karşı karşıya geldiği müsabakada taraftarların sebep olduğu olaylar dolayısıyla tatil edildi. Karşılaşmanın ilk yarısında taraftarların arasında gerginlik çıkınca karşılaşma yaklaşık 20 dakika durdu ve müsabakanın hakemi ilk yarının sonuna oynatılmayan bu süreyi ekledi. Böylece maçın ilk yarısı Gaziemir İdman Yurdu’nun üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarının başlamasıyla konuk ekip Kirazgücü’nün farkı bire indirmesiyle (2-1) tribündeki gerginlik tekrar başladı. Gaziemir İdman Yurdu’nun 2-1 önde olmasına rağmen Kirazgücü’nden bir oyuncunun başına tribünden atılan bir yabancı madde isabet edince hakem karşılaşmayı durdu ve takımları soyunma odasına gönderdi. Bu sırada artan gerilimle birlikte taraftarlar tribünde birbirine girip yabancı maddeler fırlattı. Emniyet güçleri olaya müdahale etti ve destek ekiplerin gelmesiyle olayı kontrol altına aldı. Müsabakanın kararı ise temsilcilerin raporları doğrultusunda belli olacak.
İzmir’de amatör maçta taraftarlar birbirine girdi
İzmir’de Gaziemir İdman Yurdu ile Kirazgücü arasında oynanan karşılaşmasının ikinci yarısında taraftarlar arasında kavga çıktı. Bazı futbolcuların da atılan camlar nedeniyle yaralandığı maç hakem tarafından tatil edildi.

İzmir 2. Amatör 7. Grup ekiplerinden Gaziemir İdman Yurdu ve Kirazgücü’nün karşı karşıya geldiği müsabakada taraftarların sebep olduğu olaylar dolayısıyla tatil edildi. Karşılaşmanın ilk yarısında taraftarların arasında gerginlik çıkınca karşılaşma yaklaşık 20 dakika durdu ve müsabakanın hakemi ilk yarının sonuna oynatılmayan bu süreyi ekledi. Böylece maçın ilk yarısı Gaziemir İdman Yurdu’nun üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarının başlamasıyla konuk ekip Kirazgücü’nün farkı bire indirmesiyle (2-1) tribündeki gerginlik tekrar başladı. Gaziemir İdman Yurdu’nun 2-1 önde olmasına rağmen Kirazgücü’nden bir oyuncunun başına tribünden atılan bir yabancı madde isabet edince hakem karşılaşmayı durdu ve takımları soyunma odasına gönderdi. Bu sırada artan gerilimle birlikte taraftarlar tribünde birbirine girip yabancı maddeler fırlattı. Emniyet güçleri olaya müdahale etti ve destek ekiplerin gelmesiyle olayı kontrol altına aldı. Müsabakanın kararı ise temsilcilerin raporları doğrultusunda belli olacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.