teknomendo
ak

İGM Başkanı Çoban’dan görevden alınan genel sekreter ile ilgili açıklama:

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2023 - 12:03, Güncelleme: 02.05.2023 - 11:31
 

İGM Başkanı Çoban’dan görevden alınan genel sekreter ile ilgili açıklama:

İGM Başkanı Çoban’dan görevden alınan genel sekreter ile ilgili açıklama:

Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, görevden alınan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy ile ilgili, “Arkadaşımızın herhangi bir yolsuzluğu ya da sıkıntısı yoktur” açıklaması yaptı.İGM Mayıs ayı çalışmaları Burhanettin Çoban başkanlığında başladı. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı ya da ilgili komisyonlara havale edildi. Toplantıda İGM üyelerinin ‘Genel sekreter neden görevden alındı?’ soruları üzerine açıklamalarda bulunan Başkan Çoban, “Genel sekreterlerin göreve gelmesi ya da görevden alınması valilikler ile İçişleri Bakanlığı uhdesindedir. Büyüklerimizi demek ki bu şekilde uygun görmüşler. Fakat bazı çevreler tarafından iddia edildiği gibi arkadaşımızı herhangi bir yolsuzluk ya da başka bir suçtan dolayı görevden alınmamıştır” dedi.Toplantı gerçekleştirilen gündem dışı konuların görüşülmesinin ardından sona erdi.
İGM Başkanı Çoban’dan görevden alınan genel sekreter ile ilgili açıklama:
Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, görevden alınan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy ile ilgili, “Arkadaşımızın herhangi bir yolsuzluğu ya da sıkıntısı yoktur” açıklaması yaptı.
İGM Mayıs ayı çalışmaları Burhanettin Çoban başkanlığında başladı. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı ya da ilgili komisyonlara havale edildi. Toplantıda İGM üyelerinin ‘Genel sekreter neden görevden alındı?’ soruları üzerine açıklamalarda bulunan Başkan Çoban, “Genel sekreterlerin göreve gelmesi ya da görevden alınması valilikler ile İçişleri Bakanlığı uhdesindedir. Büyüklerimizi demek ki bu şekilde uygun görmüşler. Fakat bazı çevreler tarafından iddia edildiği gibi arkadaşımızı herhangi bir yolsuzluk ya da başka bir suçtan dolayı görevden alınmamıştır” dedi.
Toplantı gerçekleştirilen gündem dışı konuların görüşülmesinin ardından sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.