teknomendo
ak

Göztepe Voleybol, 10 oyuncu ile yollarını ayırdı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.06.2023 - 16:01, Güncelleme: 05.06.2023 - 15:49
 

Göztepe Voleybol, 10 oyuncu ile yollarını ayırdı

Göztepe Voleybol, 10 oyuncu ile yollarını ayırdı

TVF Kadınlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Göztepe Voleybol, Nehir Kurtulan, Nazlı Alkan, İlayda Alkan, Gizem Öcal, Ayşe Mert, Cansın Şurgun, Maluh Oliveira, Natalia Lijewska, Ayça Mine Özen ve Şeyma Dilan Öztürk ile yolların ayrıldığını duyurdu.Göztepe, TVF Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde yeni sezona iddialı girmek için kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, teknik ekibin raporları istikametinde dış transferlerle kadrosunu güçlendirmeye çalışırken, sezon içerisinde ihtiyaç duyabileceği oyuncuların da teker teker sözleşmelerini uzatıyor. İzmir temsilcisi yeni sezonda kadroda düşünülmeyen oyuncularla ise yollarını ayırma yoluna gidiyor. Kulüpten yapılan açıklamada, “Sözleşmeleri sona eren oyuncularımız Nehir Kurtulan, Nazlı Alkan, İlayda Alkan, Gizem Öcal, Ayşe Mert, Cansın Şurgun, Maluh Oliveira, Natalia Lijewska, Ayça Mine Özen ve Şeyma Dilan Öztürk’e sezon boyunca göstermiş oldukları mücadele için teşekkür ediyor, devam eden kariyerlerinde başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.
Göztepe Voleybol, 10 oyuncu ile yollarını ayırdı
TVF Kadınlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Göztepe Voleybol, Nehir Kurtulan, Nazlı Alkan, İlayda Alkan, Gizem Öcal, Ayşe Mert, Cansın Şurgun, Maluh Oliveira, Natalia Lijewska, Ayça Mine Özen ve Şeyma Dilan Öztürk ile yolların ayrıldığını duyurdu.
Göztepe, TVF Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde yeni sezona iddialı girmek için kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, teknik ekibin raporları istikametinde dış transferlerle kadrosunu güçlendirmeye çalışırken, sezon içerisinde ihtiyaç duyabileceği oyuncuların da teker teker sözleşmelerini uzatıyor. İzmir temsilcisi yeni sezonda kadroda düşünülmeyen oyuncularla ise yollarını ayırma yoluna gidiyor. Kulüpten yapılan açıklamada, “Sözleşmeleri sona eren oyuncularımız Nehir Kurtulan, Nazlı Alkan, İlayda Alkan, Gizem Öcal, Ayşe Mert, Cansın Şurgun, Maluh Oliveira, Natalia Lijewska, Ayça Mine Özen ve Şeyma Dilan Öztürk’e sezon boyunca göstermiş oldukları mücadele için teşekkür ediyor, devam eden kariyerlerinde başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.