teknomendo
ak

Filipinler’de havalimanında elektrik kesintisi: 46 uçuş iptal edildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2023 - 13:00, Güncelleme: 01.05.2023 - 12:54
 

Filipinler’de havalimanında elektrik kesintisi: 46 uçuş iptal edildi

Filipinler’de havalimanında elektrik kesintisi: 46 uçuş iptal edildi

Filipinler’in başkenti Manila’daki havalimanında elektrik kesintisi nedeniyle 46 uçuşun iptal edildiği belirtildi.Filipinler’in başkenti Manila’da bulunan Ninoy Aquino Uluslararası Havalimanı’nın üçüncü terminalinde yerel saatle 01.05 sıralarında elektrik kesintisi meydana geldi. Kesinti nedeniyle 46 uçuşun iptal edildiği havalimanında birçok seferde ise gecikme yaşandığı bildirildi. İptallerden en az 9 bin yolcunun etkilendiği öğrenilirken, iptal edilen seferlerin tamamının iç hatlar uçuşu olduğu ifade edildi.Manila Uluslararası Havaalanı Otoritesi (MIAA) tarafından yapılan açıklamada, terminalde henüz nedeni tespit edilemeyen teknik bir arıza meydana geldiği kaydedildi. Elektrik kesintisi sebebiyle uçuş sistemlerinde geçici bir aksaklık yaşandığı ifade edilen açıklamada MIAA, iptal ve gecikmelerden etkilenen yolculardan özür diledi.Teknik ekiplerin arızayı onarması sonucu yaklaşık 8 saat sonra havalimanında elektriğin yeniden sağlandığı öğrenildi.
Filipinler’de havalimanında elektrik kesintisi: 46 uçuş iptal edildi
Filipinler’in başkenti Manila’daki havalimanında elektrik kesintisi nedeniyle 46 uçuşun iptal edildiği belirtildi.
Filipinler’in başkenti Manila’da bulunan Ninoy Aquino Uluslararası Havalimanı’nın üçüncü terminalinde yerel saatle 01.05 sıralarında elektrik kesintisi meydana geldi. Kesinti nedeniyle 46 uçuşun iptal edildiği havalimanında birçok seferde ise gecikme yaşandığı bildirildi. İptallerden en az 9 bin yolcunun etkilendiği öğrenilirken, iptal edilen seferlerin tamamının iç hatlar uçuşu olduğu ifade edildi.
Manila Uluslararası Havaalanı Otoritesi (MIAA) tarafından yapılan açıklamada, terminalde henüz nedeni tespit edilemeyen teknik bir arıza meydana geldiği kaydedildi. Elektrik kesintisi sebebiyle uçuş sistemlerinde geçici bir aksaklık yaşandığı ifade edilen açıklamada MIAA, iptal ve gecikmelerden etkilenen yolculardan özür diledi.
Teknik ekiplerin arızayı onarması sonucu yaklaşık 8 saat sonra havalimanında elektriğin yeniden sağlandığı öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.