ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

EYT teklifi TBMM’de

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2023 - 13:00, Güncelleme: 30.01.2023 - 12:52
 

EYT teklifi TBMM’de

EYT teklifi TBMM’de

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) teklifi TBMM Başkanlığı’na sunuldu.Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili teklifi AK Parti ve MHP ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici imzasıyla TBMM Başkanlığı’na sunuldu.Teklif ile 8 Eylül 1999 tarihi öncesinde sigorta girişi olan çalışanların yaş şartı kaldırılıyor.Emeklilik hakkı kazanıp çalışanların çalışmaya devam etmeleri halinde sigorta prim desteği verilecek.İl özel idareleri, Belediyeler ile bağlı kuruluşlarda işçi statüsüne geçirilenlerin emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı hak kazanmaları halinde, çalıştırıldıkları kurum ve kuruluşlarda çalışmaya devam edebilecekler.
EYT teklifi TBMM’de
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) teklifi TBMM Başkanlığı’na sunuldu.
Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili teklifi AK Parti ve MHP ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici imzasıyla TBMM Başkanlığı’na sunuldu.
Teklif ile 8 Eylül 1999 tarihi öncesinde sigorta girişi olan çalışanların yaş şartı kaldırılıyor.
Emeklilik hakkı kazanıp çalışanların çalışmaya devam etmeleri halinde sigorta prim desteği verilecek.
İl özel idareleri, Belediyeler ile bağlı kuruluşlarda işçi statüsüne geçirilenlerin emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı hak kazanmaları halinde, çalıştırıldıkları kurum ve kuruluşlarda çalışmaya devam edebilecekler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.