teknomendo
ak

ETÜ İdari Birimlerinde devir teslimi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2023 - 17:01, Güncelleme: 04.05.2023 - 16:37
 

ETÜ İdari Birimlerinde devir teslimi

ETÜ İdari Birimlerinde devir teslimi

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Sürekli Eğitim Merkezi, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Bologna Kurum Koordinatörlüğünde devir teslimi yapıldı.ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak ve üst yönetiminin katılımıyla düzenlenen devir teslim törenlerinde Doç. Dr. Ahmet İlker Akbaba Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini Doç. Dr. Abdulkerim Karabulut’a devrederken Dr. Öğretim Üyesi İrfan Yıldırım Bilgi İşlem Daire Başkanlığı görevini Dr. Naci Bayrak’a devretti. Son olarak Bologna Kurum Kordinatörlüğü görevini ise Dr. Öğretim Üyesi Hatice Çeçen Çelik, Doç. Dr. Türkay Kotan’a devretti.Rektör Çakmak ETÜ’ye sunmuş olduğu kurumsal katkılar için görevi devreden akademisyenlere teşekkür ederken, görevi devralan isimlere ise yeni görevlerinde başarılar diledi.Tören Rektör Çakmak’ın Doç. Dr. Ahmet İlker Akbaba, Doç. Dr. Abdulkerim Karabulut, Dr. Öğretim Üyesi İrfan Yıldırım ve vekaleten Bilgi İşlem Daire Başkanlığı görevinde bulunan Mühendis Rahman Duran’a plaket vermesi ile sona erdi.
ETÜ İdari Birimlerinde devir teslimi
Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Sürekli Eğitim Merkezi, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Bologna Kurum Koordinatörlüğünde devir teslimi yapıldı.
ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak ve üst yönetiminin katılımıyla düzenlenen devir teslim törenlerinde Doç. Dr. Ahmet İlker Akbaba Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini Doç. Dr. Abdulkerim Karabulut’a devrederken Dr. Öğretim Üyesi İrfan Yıldırım Bilgi İşlem Daire Başkanlığı görevini Dr. Naci Bayrak’a devretti. Son olarak Bologna Kurum Kordinatörlüğü görevini ise Dr. Öğretim Üyesi Hatice Çeçen Çelik, Doç. Dr. Türkay Kotan’a devretti.
Rektör Çakmak ETÜ’ye sunmuş olduğu kurumsal katkılar için görevi devreden akademisyenlere teşekkür ederken, görevi devralan isimlere ise yeni görevlerinde başarılar diledi.
Tören Rektör Çakmak’ın Doç. Dr. Ahmet İlker Akbaba, Doç. Dr. Abdulkerim Karabulut, Dr. Öğretim Üyesi İrfan Yıldırım ve vekaleten Bilgi İşlem Daire Başkanlığı görevinde bulunan Mühendis Rahman Duran’a plaket vermesi ile sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.