teknomendo
ak

Elmadağ’da sağanak yağış sele neden oldu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2023 - 17:30, Güncelleme: 22.05.2023 - 17:26
 

Elmadağ’da sağanak yağış sele neden oldu

Elmadağ’da sağanak yağış sele neden oldu

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde sağanak yağış sele neden oldu.Ankara’nın Elmadağ ilçesinde öğle saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sele sebep oldu. Ankara-Samsun karayolu selden etkilendi. Trafik durma noktasına geldi. Bazı evleri ise su bastı.
Elmadağ’da sağanak yağış sele neden oldu
Ankara’nın Elmadağ ilçesinde sağanak yağış sele neden oldu.
Ankara’nın Elmadağ ilçesinde öğle saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sele sebep oldu. Ankara-Samsun karayolu selden etkilendi. Trafik durma noktasına geldi. Bazı evleri ise su bastı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.