ak

Eğriçimen Yaylası’na bahar gezisi

27.04.2019 - 18:28, Güncelleme: 27.04.2019 - 18:28
 

Eğriçimen Yaylası’na bahar gezisi

Sivas'ın Koyulhisar ilçesindeki Eğriçimen Yaylası'na bahar gezisi düzenlendi.

Sivas'ın Koyulhisar ilçesindeki Eğriçimen Yaylası'na bahar gezisi düzenlendi.Koyulhisar Dernekler Federasyonu (KODEF) tarafından tertip edilen geziye İstanbul'da yaşayan çok sayıda Koyulhisarlı katıldı. Katılımcılar, Sivas'ın Koyulhisar ilçesine yaklaşık 17 kilometre uzaklıkta bulunan çam ormanlarıyla kaplı yaylanın keyfini çıkardı. Etkinlik kapsamında, Eğriçimen Yaylası'na çıkan vatandaşlar, mangal yakıp, davul zurna eşliğinde halay çekerek eğlendi.KODEF Başkanı Müslim Çandır, "Bizleri Koyulhisar'da misafir eden Koyulhisar Kaymakamı Çağlar Partal ve Koyulhisar Belediye Başkanımız Osman Epsileli'ye teşekkür ederim. Sizlerle beraber burada kültürümüzü yaşatarak memleketimizde güzel bir gün geçirmek için bizlerle birlikte buraya gelen tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim." dedi.Etkinlik kapsamında Meltem Bayram ve Nazmi Can konserleri ile İstanbul'dan memleketine gelen vatandaşlar gönüllerince eğlendiler.
Sivas'ın Koyulhisar ilçesindeki Eğriçimen Yaylası'na bahar gezisi düzenlendi.
Sivas'ın Koyulhisar ilçesindeki Eğriçimen Yaylası'na bahar gezisi düzenlendi.

Koyulhisar Dernekler Federasyonu (KODEF) tarafından tertip edilen geziye İstanbul'da yaşayan çok sayıda Koyulhisarlı katıldı. Katılımcılar, Sivas'ın Koyulhisar ilçesine yaklaşık 17 kilometre uzaklıkta bulunan çam ormanlarıyla kaplı yaylanın keyfini çıkardı. Etkinlik kapsamında, Eğriçimen Yaylası'na çıkan vatandaşlar, mangal yakıp, davul zurna eşliğinde halay çekerek eğlendi.

KODEF Başkanı Müslim Çandır, "Bizleri Koyulhisar'da misafir eden Koyulhisar Kaymakamı Çağlar Partal ve Koyulhisar Belediye Başkanımız Osman Epsileli'ye teşekkür ederim. Sizlerle beraber burada kültürümüzü yaşatarak memleketimizde güzel bir gün geçirmek için bizlerle birlikte buraya gelen tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim." dedi.

Etkinlik kapsamında Meltem Bayram ve Nazmi Can konserleri ile İstanbul'dan memleketine gelen vatandaşlar gönüllerince eğlendiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.