teknomendo
ak

Diyarbakır’daki silahlı kavgada yaralanan 6 kişiden biri hayatını kaybetti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2023 - 16:05, Güncelleme: 29.05.2023 - 15:17
 

Diyarbakır’daki silahlı kavgada yaralanan 6 kişiden biri hayatını kaybetti

Diyarbakır’daki silahlı kavgada yaralanan 6 kişiden biri hayatını kaybetti

Diyarbakır’da bir restoranda müşteriler ile çalışanlar arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada yaralanan 6 kişiden 27 yaşındaki R.Ö., tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.Olay, dün gece Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi Mahabat Bulvarı’nda bulunan bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre, müşteriler ile çalışanlar arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü.Olayda 1’i kadın toplam 6 kişi yaralanmış, çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilmişti. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri olay yerinde yaptığı incelemelerde çok sayıda kovan bulmuştu.Silahlı kavgada ağır yaralanan R.Ö. (27), tedavi gördüğü hastanede tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Diğer yaralıların Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki diğer hastanelerde tedavisi sürüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Diyarbakır’daki silahlı kavgada yaralanan 6 kişiden biri hayatını kaybetti
Diyarbakır’da bir restoranda müşteriler ile çalışanlar arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada yaralanan 6 kişiden 27 yaşındaki R.Ö., tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Olay, dün gece Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi Mahabat Bulvarı’nda bulunan bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre, müşteriler ile çalışanlar arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü.
Olayda 1’i kadın toplam 6 kişi yaralanmış, çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilmişti. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri olay yerinde yaptığı incelemelerde çok sayıda kovan bulmuştu.
Silahlı kavgada ağır yaralanan R.Ö. (27), tedavi gördüğü hastanede tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Diğer yaralıların Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki diğer hastanelerde tedavisi sürüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.