teknomendo
ak

Datça’da sağanak yağmur, denizin rengini değiştirdi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2023 - 21:00, Güncelleme: 23.05.2023 - 20:38
 

Datça’da sağanak yağmur, denizin rengini değiştirdi

Datça’da sağanak yağmur, denizin rengini değiştirdi

Muğla’nın Datça ilçesinde sağanak sonrası yağmur sularının getirdiği atıklarla birlikte denizin rengi değişti.Datça’da gün boyu aralıklarla sağanak yağış etkili oldu. Dün gece başlayan ve aralıklarla devam eden yağmur bugün şiddetini arttırdı. Yağmur sonrası ise Datça limanı mevkiinde yağmur sularının getirdiği atıklarla beraber deniz renk değiştirdi. Datça’da yat turizmiyle uğraşan Mehmet Karaoğlu deniz kirliliğine dikkat çekerek bu durumun kendilerine zarar verdiğini belirtti ve yetkililerin acilen önlem alması gerektiğini dile getirdi.
Datça’da sağanak yağmur, denizin rengini değiştirdi
Muğla’nın Datça ilçesinde sağanak sonrası yağmur sularının getirdiği atıklarla birlikte denizin rengi değişti.
Datça’da gün boyu aralıklarla sağanak yağış etkili oldu. Dün gece başlayan ve aralıklarla devam eden yağmur bugün şiddetini arttırdı. Yağmur sonrası ise Datça limanı mevkiinde yağmur sularının getirdiği atıklarla beraber deniz renk değiştirdi. Datça’da yat turizmiyle uğraşan Mehmet Karaoğlu deniz kirliliğine dikkat çekerek bu durumun kendilerine zarar verdiğini belirtti ve yetkililerin acilen önlem alması gerektiğini dile getirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.