teknomendo
ak

Çorum Belediyesi, ziraat odası ile ortak projeler üretecek

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2023 - 19:31, Güncelleme: 02.05.2023 - 19:02
 

Çorum Belediyesi, ziraat odası ile ortak projeler üretecek

Çorum Belediyesi, ziraat odası ile ortak projeler üretecek

Çorum Belediyesi, kentte tarımsal üretimin gelişmesi için Ziraat Odası ile birlikte ortak projeler hayata geçirecek.AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı ve AK Parti İl Başkanı Murat Günay, Ziraat Odası’nı ziyaret ederek geçtiğimiz aylarda yeni göreve gelen başkan Adem Ölçer ve ekibini kutladı.’Köylüsü, kentlisi, memuru ve çiftçisi ile hep beraberiz’ diyen Başkan Aşgın, "Birlikte bu memlekete hizmet ediyoruz. Kışın soğuk, yazın sıcak demeden üretim yapıyorsunuz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra Ziraat Odamıza yapılması gereken çalışmalarda her türlü katkıyı ve desteği vereceğiz. Bundan sonraki süreçte Çorum Belediyesi ve Ziraat Odası olarak ortak projeler üreterek elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.Ziraat Odası Başkanı Adem Ölçer, çiftçilerin eğitiminde ve kurs açılmasında gösterdiği fedakarlıklardan dolayı Vali Çiftçi ve Başkan Aşgın’a teşekkür etti.
Çorum Belediyesi, ziraat odası ile ortak projeler üretecek
Çorum Belediyesi, kentte tarımsal üretimin gelişmesi için Ziraat Odası ile birlikte ortak projeler hayata geçirecek.
AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı ve AK Parti İl Başkanı Murat Günay, Ziraat Odası’nı ziyaret ederek geçtiğimiz aylarda yeni göreve gelen başkan Adem Ölçer ve ekibini kutladı.
’Köylüsü, kentlisi, memuru ve çiftçisi ile hep beraberiz’ diyen Başkan Aşgın, "Birlikte bu memlekete hizmet ediyoruz. Kışın soğuk, yazın sıcak demeden üretim yapıyorsunuz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra Ziraat Odamıza yapılması gereken çalışmalarda her türlü katkıyı ve desteği vereceğiz. Bundan sonraki süreçte Çorum Belediyesi ve Ziraat Odası olarak ortak projeler üreterek elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.
Ziraat Odası Başkanı Adem Ölçer, çiftçilerin eğitiminde ve kurs açılmasında gösterdiği fedakarlıklardan dolayı Vali Çiftçi ve Başkan Aşgın’a teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.