teknomendo
ak

Başkan Ramazan’dan 19 Mayıs mesajı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2023 - 18:30, Güncelleme: 18.05.2023 - 18:13
 

Başkan Ramazan’dan 19 Mayıs mesajı

Başkan Ramazan’dan 19 Mayıs mesajı

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, mesajında, ‘‘Kıymetli genç kardeşlerim, Bugün milli mücadelemizin, “ya istiklal ya ölüm” düsturuyla Anadolu’nun bağrından fitilinin ateşlenerek, bağımsızlık aşkıyla adeta bir alev olup tüm yurdu saran bir direnişe dönüştüğü, birlik ve beraberlik ruhunun ve güçlü bir inancın uyandığı, özgürlüğümüze ve bağımsızlığımıza ilk adımın atıldığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamanın sevinci içerisindeyiz. Sevgili Gençler, sizlerin inancı, heyecanı ve çalışkanlıkları, memleketimizin ve ülkemizin her alanda daha ileri seviyelere ulaşacağına olan inancımızı, her geçen gün daha da artırmaktadır. Yaşadığımız çağda, her alanda sizin enerjinize ve heyecanınıza, en önemlisi de hayallerinize olan ihtiyacımız, üzerinizde ki sorumluluğun ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Bizler size inanıyoruz. Sizleri bu milletin umudu, geleceğimizin teminatı olarak görüyoruz ve sizler için daha yaşanılabilir bir Kilis inşa etme gayreti içerisindeyiz. Haydi el ele, gönül gönüle vererek memleketimizi ve ülkemizi daha ileri taşıyalım. Bu duygu ve düşüncelerle 104 yıl önce bağımsızlık mücadelemizin ilk adımını atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyor, başta siz gençlerimiz olmak üzere tüm hemşerilerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum’’ ifadelerini kullandı.
Başkan Ramazan’dan 19 Mayıs mesajı
Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, mesajında, ‘‘Kıymetli genç kardeşlerim, Bugün milli mücadelemizin, “ya istiklal ya ölüm” düsturuyla Anadolu’nun bağrından fitilinin ateşlenerek, bağımsızlık aşkıyla adeta bir alev olup tüm yurdu saran bir direnişe dönüştüğü, birlik ve beraberlik ruhunun ve güçlü bir inancın uyandığı, özgürlüğümüze ve bağımsızlığımıza ilk adımın atıldığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamanın sevinci içerisindeyiz. Sevgili Gençler, sizlerin inancı, heyecanı ve çalışkanlıkları, memleketimizin ve ülkemizin her alanda daha ileri seviyelere ulaşacağına olan inancımızı, her geçen gün daha da artırmaktadır. Yaşadığımız çağda, her alanda sizin enerjinize ve heyecanınıza, en önemlisi de hayallerinize olan ihtiyacımız, üzerinizde ki sorumluluğun ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Bizler size inanıyoruz. Sizleri bu milletin umudu, geleceğimizin teminatı olarak görüyoruz ve sizler için daha yaşanılabilir bir Kilis inşa etme gayreti içerisindeyiz. Haydi el ele, gönül gönüle vererek memleketimizi ve ülkemizi daha ileri taşıyalım. Bu duygu ve düşüncelerle 104 yıl önce bağımsızlık mücadelemizin ilk adımını atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyor, başta siz gençlerimiz olmak üzere tüm hemşerilerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum’’ ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.