ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Bakan Nebati: “Katılım Finans Kefalet Şirketi’ne yüzde 4 oranında hisse ile iştirak edeceğiz”

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2023 - 12:32, Güncelleme: 30.01.2023 - 12:13
 

Bakan Nebati: “Katılım Finans Kefalet Şirketi’ne yüzde 4 oranında hisse ile iştirak edeceğiz”

Bakan Nebati: “Katılım Finans Kefalet Şirketi’ne yüzde 4 oranında hisse ile iştirak edeceğiz”

ANKARA (İHA) ? Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kurulacak Katılım Finans Kefalet Şirketi’ne bakanlık olarak yüzde 4 oranında hisse ile iştirak edeceklerini bildirdi.Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yaptığı açıklamada, ?Kurulacak Katılım Finans Kefalet Şirketi’ne, Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle, Hazine ve Maliye Bakanlığımız olarak yüzde 4 oranında hisse ile iştirak edeceğiz. Katılım Finans Kefalet Şirketi, katılım finans kuruluşlarımızın sinerjisini artıracak, sektörün kendi bünyesinde kefalet ihtiyaçlarını karşılayarak katılım ekosisteminin güçlendirilmesine katkı sağlayacaktır? ifadelerine yer verdi.Katılım esaslarına uygun çalışan işletmelerin, finansmana erişim sürecinde teminat ihtiyaçlarını Katılım Finans Kefalet Şirketi’nden karşılayabileceğini ifade eden Nebati, ?Katılım finans sektörümüzün tüm kurumsal yapıları ve enstrümanlarıyla ülkemizin bu alandaki ihtiyaçlarını tamamen karşılayabilecek düzeye ulaşmasını ve İslam dünyasında da ?iyi uygulama modeli’ olarak gösterilebilecek bir ekosisteme ve derinliğe sahip olabilmesini arzu ediyoruz. Bu vizyonla, Katılım Finans Kefalet Şirketi’nin, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum? dedi.
Bakan Nebati: “Katılım Finans Kefalet Şirketi’ne yüzde 4 oranında hisse ile iştirak edeceğiz”
ANKARA (İHA) ? Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kurulacak Katılım Finans Kefalet Şirketi’ne bakanlık olarak yüzde 4 oranında hisse ile iştirak edeceklerini bildirdi.
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yaptığı açıklamada, ?Kurulacak Katılım Finans Kefalet Şirketi’ne, Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle, Hazine ve Maliye Bakanlığımız olarak yüzde 4 oranında hisse ile iştirak edeceğiz. Katılım Finans Kefalet Şirketi, katılım finans kuruluşlarımızın sinerjisini artıracak, sektörün kendi bünyesinde kefalet ihtiyaçlarını karşılayarak katılım ekosisteminin güçlendirilmesine katkı sağlayacaktır? ifadelerine yer verdi.
Katılım esaslarına uygun çalışan işletmelerin, finansmana erişim sürecinde teminat ihtiyaçlarını Katılım Finans Kefalet Şirketi’nden karşılayabileceğini ifade eden Nebati, ?Katılım finans sektörümüzün tüm kurumsal yapıları ve enstrümanlarıyla ülkemizin bu alandaki ihtiyaçlarını tamamen karşılayabilecek düzeye ulaşmasını ve İslam dünyasında da ?iyi uygulama modeli’ olarak gösterilebilecek bir ekosisteme ve derinliğe sahip olabilmesini arzu ediyoruz. Bu vizyonla, Katılım Finans Kefalet Şirketi’nin, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum? dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.