teknomendo
ak

Altındağ Belediyesi detaylı temizlik çalışmalarına başladı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2023 - 15:02, Güncelleme: 17.06.2023 - 14:38
 

Altındağ Belediyesi detaylı temizlik çalışmalarına başladı

Altındağ Belediyesi detaylı temizlik çalışmalarına başladı

Ankara Altındağ Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte ilçe genelinde detaylı temizlik çalışmalarına başladı.Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı’nın talimatlarıyla, ilçe genelinde temizlik ve ilaçlama çalışmaları hız kazandı. Ekipler çöp bırakma noktaları ve konteynerler başta olmak üzere, tüm noktalarda detaylı temizlik ve ilaçlama çalışması için seferber oldu.Mahalle mahalle temizlikGerçekleştirilen çalışmalar hakkında detaylı bilgi veren Başkan Balcı “Temizlik ekiplerimiz ilaçlama ve yıkama araçlarıyla detaylı temizlik gerçekleştiriyor. Yollar ve çöp noktaları ilaçlı sularla yıkanırken, bölgedeki çöpler de uzaklaştırılıyor. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte göreve başlayan temizlik personellerimiz, 24 saat aralıksız mesai yapıyor. Hassas çalışmalarımız vatandaşlardan tam not alıyor” dedi.Çalışmaların mahalle mahalle, Altındağ’ın her noktasında gerçekleştirildiğini de sözlerine ekleyen Başkan Balcı “Havaların ısınmasıyla birlikte, temizlik çalışmaları daha da önem kazandı. Yıl boyunca titizlikle gerçekleştirdiğimiz temizlik çalışmalarımızı, daha da artırıp yoğunlaştırdık” ifadelerini kullandı.
Altındağ Belediyesi detaylı temizlik çalışmalarına başladı
Ankara Altındağ Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte ilçe genelinde detaylı temizlik çalışmalarına başladı.
Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı’nın talimatlarıyla, ilçe genelinde temizlik ve ilaçlama çalışmaları hız kazandı. Ekipler çöp bırakma noktaları ve konteynerler başta olmak üzere, tüm noktalarda detaylı temizlik ve ilaçlama çalışması için seferber oldu.
Mahalle mahalle temizlik
Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında detaylı bilgi veren Başkan Balcı “Temizlik ekiplerimiz ilaçlama ve yıkama araçlarıyla detaylı temizlik gerçekleştiriyor. Yollar ve çöp noktaları ilaçlı sularla yıkanırken, bölgedeki çöpler de uzaklaştırılıyor. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte göreve başlayan temizlik personellerimiz, 24 saat aralıksız mesai yapıyor. Hassas çalışmalarımız vatandaşlardan tam not alıyor” dedi.
Çalışmaların mahalle mahalle, Altındağ’ın her noktasında gerçekleştirildiğini de sözlerine ekleyen Başkan Balcı “Havaların ısınmasıyla birlikte, temizlik çalışmaları daha da önem kazandı. Yıl boyunca titizlikle gerçekleştirdiğimiz temizlik çalışmalarımızı, daha da artırıp yoğunlaştırdık” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.