teknomendo
ak

Adana’da 3 yıl harçlığını biriktirerek aldığı bisikleti çalındı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2023 - 09:30, Güncelleme: 26.05.2023 - 09:25
 

Adana’da 3 yıl harçlığını biriktirerek aldığı bisikleti çalındı

Adana’da 3 yıl harçlığını biriktirerek aldığı bisikleti çalındı

Adana’da 15 yaşındaki gencin 3 yıl boyunca para biriktirip 9 ay önce aldığı bisiklet çalındı. Hırsızın bisikleti çaldığı anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.Olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Kiremithane Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 15 yaşındaki Metin Mert Özer zemin katta oturdukları evin balkonuna bisikletini koydu. Kimliği belirlenemeyen şüpheli, bisikleti gördü. Önce etrafını kontrol etti ardından kapıyı açıp içeri girerek çaldığı bisikletle koşarak kaçtı. Hırsızı fark eden Özer, şüphelinin peşinden koştu, fakat yakalayamadı. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edilerek şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.“3 yıl boyunca para biriktirdim, okuluma bisikletle gidiyordum”Olay aynını anlatan Metin Mert Özer, ”Evimde otururken kapının sesini duydum ancak kardeşimdir diye umursamadım. Dışarıya doğru baktığımda biri bisikleti almış kaçıyordu. Birkaç kilometre arkasından koştum ama yakalayamadım. Bisiklet balkondaydı ve kapı açık kalmıştı. Hırsız, kendi evi gibi girip bisikleti götürdü. Daha önce buralarda hırsızlık olmadı, ben hiç duymadım. İnşallah yakalanır ve cezasını alır, bizde bisikletimizi geri alırız. 3 yıl boyunca para biriktirdim, üzerine babamda ekledi ve öyle aldık. Benim okulum buraya uzak olduğu için bisikletle gidiyordum” dedi.
Adana’da 3 yıl harçlığını biriktirerek aldığı bisikleti çalındı
Adana’da 15 yaşındaki gencin 3 yıl boyunca para biriktirip 9 ay önce aldığı bisiklet çalındı. Hırsızın bisikleti çaldığı anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Kiremithane Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 15 yaşındaki Metin Mert Özer zemin katta oturdukları evin balkonuna bisikletini koydu. Kimliği belirlenemeyen şüpheli, bisikleti gördü. Önce etrafını kontrol etti ardından kapıyı açıp içeri girerek çaldığı bisikletle koşarak kaçtı. Hırsızı fark eden Özer, şüphelinin peşinden koştu, fakat yakalayamadı. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edilerek şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

“3 yıl boyunca para biriktirdim, okuluma bisikletle gidiyordum”
Olay aynını anlatan Metin Mert Özer, ”Evimde otururken kapının sesini duydum ancak kardeşimdir diye umursamadım. Dışarıya doğru baktığımda biri bisikleti almış kaçıyordu. Birkaç kilometre arkasından koştum ama yakalayamadım. Bisiklet balkondaydı ve kapı açık kalmıştı. Hırsız, kendi evi gibi girip bisikleti götürdü. Daha önce buralarda hırsızlık olmadı, ben hiç duymadım. İnşallah yakalanır ve cezasını alır, bizde bisikletimizi geri alırız. 3 yıl boyunca para biriktirdim, üzerine babamda ekledi ve öyle aldık. Benim okulum buraya uzak olduğu için bisikletle gidiyordum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.