ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Türkiye Yüzyılı’nda İletişim, Kültür ve Bilim Paneli

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2023 - 19:30, Güncelleme: 08.08.2023 - 19:16
 

Türkiye Yüzyılı’nda İletişim, Kültür ve Bilim Paneli

Türkiye Yüzyılı’nda İletişim, Kültür ve Bilim Paneli

14’üncü Büyükelçiler Konferansı kapsamında bugün Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar’ın katılımıyla “Türkiye Yüzyılı’nda İletişim, Kültür ve Bilim Paneli” düzenlendi.Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgilere göre, 14’üncü Büyükelçiler Konferansı kapsamında bugün Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar’ın katılımıyla “Türkiye Yüzyılı’nda İletişim, Kültür ve Bilim Paneli” düzenlendi.Panelde, kültür varlıklarının korunması, turizm, uluslararası öğrenciler ve eğitim, dezenformasyonla mücadele ve stratejik iletişim ile Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları kapsamında düzenlenebilecek etkinlikler gibi konularda kapsamlı fikir alışverişinde bulunuldu. Panelde ayrıca, kültür ve kamu diplomasisi alanlarında Dışişleri Bakanlığı teşkilatı ile ilgili Bakanlık ve Başkanlıkların eşgüdüm ve işbirliği ele alındı.
Türkiye Yüzyılı’nda İletişim, Kültür ve Bilim Paneli
14’üncü Büyükelçiler Konferansı kapsamında bugün Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar’ın katılımıyla “Türkiye Yüzyılı’nda İletişim, Kültür ve Bilim Paneli” düzenlendi.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgilere göre, 14’üncü Büyükelçiler Konferansı kapsamında bugün Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar’ın katılımıyla “Türkiye Yüzyılı’nda İletişim, Kültür ve Bilim Paneli” düzenlendi.

Panelde, kültür varlıklarının korunması, turizm, uluslararası öğrenciler ve eğitim, dezenformasyonla mücadele ve stratejik iletişim ile Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları kapsamında düzenlenebilecek etkinlikler gibi konularda kapsamlı fikir alışverişinde bulunuldu. Panelde ayrıca, kültür ve kamu diplomasisi alanlarında Dışişleri Bakanlığı teşkilatı ile ilgili Bakanlık ve Başkanlıkların eşgüdüm ve işbirliği ele alındı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.