ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

TÜGİAD Genel Merkez’den kayyum duyurusu

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 16:40, Güncelleme: 28.08.2023 - 16:02
 

TÜGİAD Genel Merkez’den kayyum duyurusu

TÜGİAD Genel Merkez’den kayyum duyurusu

İstanbul 13. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin verdiği karara göre, Türkiye Genç İş İnsanları (TÜGİAD) Genel Merkezi’ne kayyum atandı. Kararla birlikte, TÜGİAD’ın 19. Genel Kurulu’nda göreve gelen Başkan Gürkan Yıldırım ve Yönetim Kurulu görevden alındı.Türkiye Genç İş İnsanları Derneği’nin (TÜGİAD) 30 Nisan 2023 tarihinde gerçekleşen 19. Genel Kurulu’nda göreve gelen Başkan Gürkan Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri, İstanbul 13. Asliye Hukuk Mahkemesi’nden görülen dava neticesinden görevden alındı. Derneğin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: “İstanbul 13. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen 2023/148 E. Numaralı dosya çerçevesinde verilen 19.07.2023 tarihli ara kararı ile Türkiye Genç İş İnsanları Derneği’ne (TÜGİAD) ihtiyati tedbir olarak bir süreliğine yönetici kayyum’u atanmıştır. Bu duyuru önceden ilan edilen etkinlik takviminde meydana gelebilecek muhtemelen değişikliklerin üyelerimizce dikkatle alınması için yapılmıştır.”
TÜGİAD Genel Merkez’den kayyum duyurusu
İstanbul 13. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin verdiği karara göre, Türkiye Genç İş İnsanları (TÜGİAD) Genel Merkezi’ne kayyum atandı. Kararla birlikte, TÜGİAD’ın 19. Genel Kurulu’nda göreve gelen Başkan Gürkan Yıldırım ve Yönetim Kurulu görevden alındı.
Türkiye Genç İş İnsanları Derneği’nin (TÜGİAD) 30 Nisan 2023 tarihinde gerçekleşen 19. Genel Kurulu’nda göreve gelen Başkan Gürkan Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri, İstanbul 13. Asliye Hukuk Mahkemesi’nden görülen dava neticesinden görevden alındı. Derneğin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: “İstanbul 13. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen 2023/148 E. Numaralı dosya çerçevesinde verilen 19.07.2023 tarihli ara kararı ile Türkiye Genç İş İnsanları Derneği’ne (TÜGİAD) ihtiyati tedbir olarak bir süreliğine yönetici kayyum’u atanmıştır. Bu duyuru önceden ilan edilen etkinlik takviminde meydana gelebilecek muhtemelen değişikliklerin üyelerimizce dikkatle alınması için yapılmıştır.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.