ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Taksimetreyi açmadan gidecekleri yere 200 lira istediği iddia edilen taksici kamerada

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2023 - 22:01, Güncelleme: 11.08.2023 - 21:32
 

Taksimetreyi açmadan gidecekleri yere 200 lira istediği iddia edilen taksici kamerada

Taksimetreyi açmadan gidecekleri yere 200 lira istediği iddia edilen taksici kamerada

Beşiktaş Ortaköy’de bir taksi şoförü, iddiaya göre aracına aldığı müşterilere gidecekleri yer için 200 lira para istedi. Taksimetreyi açmadan yolculuk yapacağı iddia edilen şoför, daha sonra müşterilere "İşim var gidemiyorum" dedi.Olay, Ortaköy’de dün gece saatlerinde yaşandı. İki kadın eve gitmek için taksiyi durdurdu. İddiaya göre şoför, araca binen kişilere taksimetreyi açmadan 200 liraya götüreceğini söyledi. Bu durum üzerine cep telefonuyla şoförü kayda almaya başlayan kadınlar, şoförle tartıştı. Müşteriler, "Taksimetreyi açmak zorundasın, taksimetreyi açacaksan bizi eve götür. Açmayacaksan biz ineceğiz" dedi. Bunun üzerine şoför pişkin tavırlarla "İşim var gidemiyorum" yanıtını verdi. İki kadın daha sonra "Şikayet edeceğiz seni" diyerek araçtan indi. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
Taksimetreyi açmadan gidecekleri yere 200 lira istediği iddia edilen taksici kamerada
Beşiktaş Ortaköy’de bir taksi şoförü, iddiaya göre aracına aldığı müşterilere gidecekleri yer için 200 lira para istedi. Taksimetreyi açmadan yolculuk yapacağı iddia edilen şoför, daha sonra müşterilere "İşim var gidemiyorum" dedi.
Olay, Ortaköy’de dün gece saatlerinde yaşandı. İki kadın eve gitmek için taksiyi durdurdu. İddiaya göre şoför, araca binen kişilere taksimetreyi açmadan 200 liraya götüreceğini söyledi. Bu durum üzerine cep telefonuyla şoförü kayda almaya başlayan kadınlar, şoförle tartıştı. Müşteriler, "Taksimetreyi açmak zorundasın, taksimetreyi açacaksan bizi eve götür. Açmayacaksan biz ineceğiz" dedi. Bunun üzerine şoför pişkin tavırlarla "İşim var gidemiyorum" yanıtını verdi. İki kadın daha sonra "Şikayet edeceğiz seni" diyerek araçtan indi. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.