ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

"Sporfest" Başladı

27.04.2018 - 18:08, Güncelleme: 27.04.2018 - 18:08
 

"Sporfest" Başladı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından öğrenciler arasındaki dostluğu sportif rekabet ile pekiştirmek amacıyla düzenlenen SPORFEST, kortej yürüyüşü ile başladı- Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gerek:- "İstanbul'dan gelen yaklaş

ANKARA (AA) - Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından öğrenciler arasındaki dostluğu sportif rekabet ile pekiştirmek amacıyla düzenlenen spor festivali "SPORFEST" başladı.İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesinden gelen yaklaşık 150 öğrencinin de katılımıyla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Külliyesi'nde toplanan yaklaşık 200 kişi, buradan kortej eşliğinde Sağlık Bilimleri Üniversitesi Spor Salonu'na kadar yürüdü.Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Gerek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üniversitenin İstanbul ve Ankara'da bulunan külliyelerinde birçok fakülteyi bünyesinde barındırdığını söyledi.Üniversite olarak öğrenciler arasındaki dostluğu sportif rekabet ile pekiştirmek amacıyla festival düzenlediklerini anlatan Gerek, "İstanbul'dan gelen yaklaşık 150 öğrencimizi bugün Gülhane Külliyesi'nde misafir ederek, onlarla bir hafta sürecek spor etkinliklerinde beraber olacağız. Çeşitli yarışmalarımız, gösterilerimiz olacak. Tıp Fakültesi, Hemşirelik Yüksekokulu, Sağlık Meslek Yüksekokulunda ve enstitülerden öğrencilerimiz, meslektaşlarımız ve personelimiz bu festivalde yer alacak." diye konuştu.Gerek, festival kapsamında yapılacak yarışmalara öğrencilerin çok iyi hazırlandığını, yarışmalardan başarılı sonuçlar alacaklarına inandığını vurguladı.Daha sonra halk oyunları gösterisinin sunulduğu festivalde, öğrenciler aikido gösterisi yaptı.
Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından öğrenciler arasındaki dostluğu sportif rekabet ile pekiştirmek amacıyla düzenlenen SPORFEST, kortej yürüyüşü ile başladı- Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gerek:- "İstanbul'dan gelen yaklaş

ANKARA (AA) - Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından öğrenciler arasındaki dostluğu sportif rekabet ile pekiştirmek amacıyla düzenlenen spor festivali "SPORFEST" başladı.

İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesinden gelen yaklaşık 150 öğrencinin de katılımıyla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Külliyesi'nde toplanan yaklaşık 200 kişi, buradan kortej eşliğinde Sağlık Bilimleri Üniversitesi Spor Salonu'na kadar yürüdü.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Gerek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üniversitenin İstanbul ve Ankara'da bulunan külliyelerinde birçok fakülteyi bünyesinde barındırdığını söyledi.

Üniversite olarak öğrenciler arasındaki dostluğu sportif rekabet ile pekiştirmek amacıyla festival düzenlediklerini anlatan Gerek, "İstanbul'dan gelen yaklaşık 150 öğrencimizi bugün Gülhane Külliyesi'nde misafir ederek, onlarla bir hafta sürecek spor etkinliklerinde beraber olacağız. Çeşitli yarışmalarımız, gösterilerimiz olacak. Tıp Fakültesi, Hemşirelik Yüksekokulu, Sağlık Meslek Yüksekokulunda ve enstitülerden öğrencilerimiz, meslektaşlarımız ve personelimiz bu festivalde yer alacak." diye konuştu.

Gerek, festival kapsamında yapılacak yarışmalara öğrencilerin çok iyi hazırlandığını, yarışmalardan başarılı sonuçlar alacaklarına inandığını vurguladı.

Daha sonra halk oyunları gösterisinin sunulduğu festivalde, öğrenciler aikido gösterisi yaptı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.