ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Slovakya’da istihbarat başkanı suç örgütü kurmak ve görevi kötüye kullanmakla suçladı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2023 - 19:00, Güncelleme: 17.08.2023 - 18:53
 

Slovakya’da istihbarat başkanı suç örgütü kurmak ve görevi kötüye kullanmakla suçladı

Slovakya’da istihbarat başkanı suç örgütü kurmak ve görevi kötüye kullanmakla suçladı

Slovakya’da Slovak Bilgi Servisi’nin (SIS) Başkanı Roman Alac, suç örgütü kurmak ve görevi kötüye kullanmakla suçlandı.Slovakya’da yürütülen soruşturma kapsamında Slovak Bilgi Servisi’nin (SIS) Başkanı Roman Alac, suç örgütü kurmak, görevi kötüye kullanmak ve komplo kurmakla suçlandı. Polis tarafından yapılan açıklamada, SIS Başkanı Alac dışında soruşturma kapsamında SIS’ın eski Başkanı Vladimir Pcolinsky ile Ulusal Güvenlik Kurumu Müdürü Roman Konecny’nin de suçlamalar yöneltildiği belirtildi.Slovakya’nın Geçici Başbakanı Ludovit Odor, yarın söz konusu soruşturmayı ele almak üzere ulusal güvenlik konseyini olağanüstü toplayacak.
Slovakya’da istihbarat başkanı suç örgütü kurmak ve görevi kötüye kullanmakla suçladı
Slovakya’da Slovak Bilgi Servisi’nin (SIS) Başkanı Roman Alac, suç örgütü kurmak ve görevi kötüye kullanmakla suçlandı.
Slovakya’da yürütülen soruşturma kapsamında Slovak Bilgi Servisi’nin (SIS) Başkanı Roman Alac, suç örgütü kurmak, görevi kötüye kullanmak ve komplo kurmakla suçlandı. Polis tarafından yapılan açıklamada, SIS Başkanı Alac dışında soruşturma kapsamında SIS’ın eski Başkanı Vladimir Pcolinsky ile Ulusal Güvenlik Kurumu Müdürü Roman Konecny’nin de suçlamalar yöneltildiği belirtildi.
Slovakya’nın Geçici Başbakanı Ludovit Odor, yarın söz konusu soruşturmayı ele almak üzere ulusal güvenlik konseyini olağanüstü toplayacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.