ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Sivasspor yeni sezon formalarını tanıttı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.05.2024 - 20:01, Güncelleme: 24.05.2024 - 19:53
 

Sivasspor yeni sezon formalarını tanıttı

Sivasspor yeni sezon formalarını tanıttı

Yeni sezonla birlikte spor giyim markası Hummel ile anlaşan Sivasspor, 2024-2025 sezonunda giyeceği 4 formayı tanıttı.Hummel tarafından Sivasspor için özel olarak tasarlanan formalar kulübün resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından yayınlanan video ile taraftarının beğenisine sunuldu.Sivas Kongresi için özel olarak tasarlanan kırmızı formanın sırt iç kısmında Sivas Kongresi’nin en önemli maddelerinden biri olan, "Millî sınırlar içinde vatan bölünmez bir bütündür, parçalanamaz" yazısı yer alırken sırt dış bölümünde ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasına yer verildi.Efsane çubuklu forma ile gelecek sezon sahaya çıkacak Yiğidoların beyaz formasında ise ince kırmızı çizgilere yer verildi. Alternatif formada ise yeniden siyah renge dönülürken detaylarda gümüş renk yer aldı.Forma çekimlerinde takım kaptanı Uğur Çiftçi, Charis Charisis, Emre Gökay, Dorde Nikolic ve Azizbek Turgunboev yer aldı.Sivas Kongre Müzesi’nde başlayan çekimler, Sivas 4 Eylül Stadı’nda devam ederken stadyumdaki çekimlerde Sivas’ın dünyaca ünlü köpeği kangal da boy gösterdi.Formalar taraftarlardan büyük beğeni alırken, cumartesi gününden itibaren ise Sivasspor Store’da satışa sunulacak.
Sivasspor yeni sezon formalarını tanıttı
Yeni sezonla birlikte spor giyim markası Hummel ile anlaşan Sivasspor, 2024-2025 sezonunda giyeceği 4 formayı tanıttı.
Hummel tarafından Sivasspor için özel olarak tasarlanan formalar kulübün resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından yayınlanan video ile taraftarının beğenisine sunuldu.
Sivas Kongresi için özel olarak tasarlanan kırmızı formanın sırt iç kısmında Sivas Kongresi’nin en önemli maddelerinden biri olan, "Millî sınırlar içinde vatan bölünmez bir bütündür, parçalanamaz" yazısı yer alırken sırt dış bölümünde ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasına yer verildi.
Efsane çubuklu forma ile gelecek sezon sahaya çıkacak Yiğidoların beyaz formasında ise ince kırmızı çizgilere yer verildi. Alternatif formada ise yeniden siyah renge dönülürken detaylarda gümüş renk yer aldı.
Forma çekimlerinde takım kaptanı Uğur Çiftçi, Charis Charisis, Emre Gökay, Dorde Nikolic ve Azizbek Turgunboev yer aldı.
Sivas Kongre Müzesi’nde başlayan çekimler, Sivas 4 Eylül Stadı’nda devam ederken stadyumdaki çekimlerde Sivas’ın dünyaca ünlü köpeği kangal da boy gösterdi.
Formalar taraftarlardan büyük beğeni alırken, cumartesi gününden itibaren ise Sivasspor Store’da satışa sunulacak.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.