ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Şırnak’ta tır parkında bekleyen şoförler araçlarının gölgesinde serinliyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2023 - 17:03, Güncelleme: 07.08.2023 - 16:40
 

Şırnak’ta tır parkında bekleyen şoförler araçlarının gölgesinde serinliyor

Şırnak’ta tır parkında bekleyen şoförler araçlarının gölgesinde serinliyor

Şırnak’ın Silopi ilçesinde sıcak havadan etkilenen şoförler, tır parkında bekledikleri sırada araçların gölgesinde serinliyor.Ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak hava dalgası hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Habur Sınır Kapısı üzerinden Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’ne yük taşıyan tır şoförleri aşırı sıcaklardan olumsuz etkileniyor. Şırnak Valiliği İl Özel İdaresi Tır Parkı’nda sıra bekleyen şoförler, araçların gölgesinde yada alt kısmında güneşten korunarak serinlemeye çalışıyor.Tır şoförlerinden Mehmet Demir, bunaltıcı sıcaklardan çok etkilendiklerini belirterek, "Sıcaklığın altında çalışmaktayız. Şu anda hissedilen sıcaklık 50 dereceye yakındır. Bizde serinlemeye çalışıyoruz. Yapacak bir şey yok ekmek parasıdır. 3-4 gün burada tır parkında sırada kalıyoruz" dedi.Yusuf Allan ile Recep Duymaz ise sıcaklıklardan korunmak için araçların gölgesinde serinlemeye çalıştıklarını ifade etti.
Şırnak’ta tır parkında bekleyen şoförler araçlarının gölgesinde serinliyor
Şırnak’ın Silopi ilçesinde sıcak havadan etkilenen şoförler, tır parkında bekledikleri sırada araçların gölgesinde serinliyor.
Ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak hava dalgası hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Habur Sınır Kapısı üzerinden Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’ne yük taşıyan tır şoförleri aşırı sıcaklardan olumsuz etkileniyor. Şırnak Valiliği İl Özel İdaresi Tır Parkı’nda sıra bekleyen şoförler, araçların gölgesinde yada alt kısmında güneşten korunarak serinlemeye çalışıyor.
Tır şoförlerinden Mehmet Demir, bunaltıcı sıcaklardan çok etkilendiklerini belirterek, "Sıcaklığın altında çalışmaktayız. Şu anda hissedilen sıcaklık 50 dereceye yakındır. Bizde serinlemeye çalışıyoruz. Yapacak bir şey yok ekmek parasıdır. 3-4 gün burada tır parkında sırada kalıyoruz" dedi.
Yusuf Allan ile Recep Duymaz ise sıcaklıklardan korunmak için araçların gölgesinde serinlemeye çalıştıklarını ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.