ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Salihli AK Parti, aşure geleneğini unutmadı

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2023 - 15:33, Güncelleme: 05.08.2023 - 15:04
 

Salihli AK Parti, aşure geleneğini unutmadı

Salihli AK Parti, aşure geleneğini unutmadı

AK Parti Salihli İlçe Teşkilatı tarafından Muharrem ayı dolayısıyla geleneksel aşure hayrı düzenlendi. Parti binası önünde düzenlenen etkinliğe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.Yapılan duanın ardından kazanın başına geçen AK Parti Salihli İlçe Başkanı Selçuk Dinç, Kadın Kolları Başkanı Fatma Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri, vatandaşlara aşure ikram etti.Muharrem ayının paylaşmanın, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı önemli bir ay olduğunu belirten AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Dinç “Bu mübarek günlerde birlik ve beraberlik içerisinde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Muharrem ayındaki ikramlarımızı gelenekselleştirerek hem inançlarımızın gereğini yerine getiriyor, hem de vatandaşlarımızla bir araya gelip kucaklaşıyoruz. Aşuremiz bereketli, birliğimiz daim olsun” dedi.Aşure etkinliğine; Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam, Belediye Başkan Yardımcıları Metin Durmaz ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Dinç, MHP İlçe Başkanı Halil Tüfek, belediye meclis üyeleri, partililer, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Salihli AK Parti, aşure geleneğini unutmadı
AK Parti Salihli İlçe Teşkilatı tarafından Muharrem ayı dolayısıyla geleneksel aşure hayrı düzenlendi. Parti binası önünde düzenlenen etkinliğe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Yapılan duanın ardından kazanın başına geçen AK Parti Salihli İlçe Başkanı Selçuk Dinç, Kadın Kolları Başkanı Fatma Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri, vatandaşlara aşure ikram etti.
Muharrem ayının paylaşmanın, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı önemli bir ay olduğunu belirten AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Dinç “Bu mübarek günlerde birlik ve beraberlik içerisinde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Muharrem ayındaki ikramlarımızı gelenekselleştirerek hem inançlarımızın gereğini yerine getiriyor, hem de vatandaşlarımızla bir araya gelip kucaklaşıyoruz. Aşuremiz bereketli, birliğimiz daim olsun” dedi.
Aşure etkinliğine; Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam, Belediye Başkan Yardımcıları Metin Durmaz ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Dinç, MHP İlçe Başkanı Halil Tüfek, belediye meclis üyeleri, partililer, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.