ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Sağlığına kavuşan yavru boz ayı doğaya bırakıldı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2023 - 20:03, Güncelleme: 04.08.2023 - 19:33
 

Sağlığına kavuşan yavru boz ayı doğaya bırakıldı

Sağlığına kavuşan yavru boz ayı doğaya bırakıldı

Kütahya’da yaralı halde bulunduktan sonra tedavi altına alınan yavru boz ayı sağlığına kavuşunca doğaya bırakıldı.Kütahya’nın Domaniç ilçesinde geçtiğimiz hafta vatandaşlar tarafından yaralı ve bitkin halde bulunan yavru boz ayı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) ekiplerince Afyon Kocatepe Üniversitesi Yaban Hayatını Kurtarma Rehabilitasyon Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne (AKÜREM) getirildi. Burada ayağındaki tedavisi ve beslenmesi yapılan yaklaşık 4 aylık yavru boz ayı kısa sürede sağlığına kavuştu. Boz ayı daha sonra bulunduğu Kütahya’daki doğal yaşam alanına bırakıldı.
Sağlığına kavuşan yavru boz ayı doğaya bırakıldı
Kütahya’da yaralı halde bulunduktan sonra tedavi altına alınan yavru boz ayı sağlığına kavuşunca doğaya bırakıldı.

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde geçtiğimiz hafta vatandaşlar tarafından yaralı ve bitkin halde bulunan yavru boz ayı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) ekiplerince Afyon Kocatepe Üniversitesi Yaban Hayatını Kurtarma Rehabilitasyon Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne (AKÜREM) getirildi. Burada ayağındaki tedavisi ve beslenmesi yapılan yaklaşık 4 aylık yavru boz ayı kısa sürede sağlığına kavuştu. Boz ayı daha sonra bulunduğu Kütahya’daki doğal yaşam alanına bırakıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.