ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Namaz ile dalga geçip sosyal medyada paylaştı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2024 - 23:30, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:24
 

Namaz ile dalga geçip sosyal medyada paylaştı

Namaz ile dalga geçip sosyal medyada paylaştı

Sosyal medya platformu üzerinde paylaştığı videoda Erdem Dilbaz isimli kullanıcı eline aldığı matkabı çalıştırarak namaz kılıyormuş gibi yaparak “Robokıble” etiketiyle paylaşım yaptı. Matkabı çalıştırarak kendini robot gibi gösteren Dilbaz aynı zamanda satanist ve feminist yazılı tişörtlerle de paylaşım yaptığı görüldü.İslami değerler ile alay ederek namaz kılıyormuş gibi yapan Erdem Dilbaz isimli kullanıcı bu yayınladığı video ile görenleri hayrete düşürdü. Sol elinde tuttuğu matkabı çalıştırarak mekanik bir ses çıkartan Dilbaz kendisini robot gibi göstermeye çalışıp o anları bir arkadaşına çektirdi. Namaz kılıyormuş gibi yaparak çektiği videoyu çeken kişi ise kahkahalar attığı duyuluyor. O anları paylaşan Dilbaz aynı zamanda Taksim caminin ışıklandırma yanıp sönmesi ile de dalga geçerek yeni parti Beyoğlu’nda notu ile paylaşım yaptı.
Namaz ile dalga geçip sosyal medyada paylaştı
Sosyal medya platformu üzerinde paylaştığı videoda Erdem Dilbaz isimli kullanıcı eline aldığı matkabı çalıştırarak namaz kılıyormuş gibi yaparak “Robokıble” etiketiyle paylaşım yaptı. Matkabı çalıştırarak kendini robot gibi gösteren Dilbaz aynı zamanda satanist ve feminist yazılı tişörtlerle de paylaşım yaptığı görüldü.
İslami değerler ile alay ederek namaz kılıyormuş gibi yapan Erdem Dilbaz isimli kullanıcı bu yayınladığı video ile görenleri hayrete düşürdü. Sol elinde tuttuğu matkabı çalıştırarak mekanik bir ses çıkartan Dilbaz kendisini robot gibi göstermeye çalışıp o anları bir arkadaşına çektirdi. Namaz kılıyormuş gibi yaparak çektiği videoyu çeken kişi ise kahkahalar attığı duyuluyor. O anları paylaşan Dilbaz aynı zamanda Taksim caminin ışıklandırma yanıp sönmesi ile de dalga geçerek yeni parti Beyoğlu’nda notu ile paylaşım yaptı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.