ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

MEGEM kurslarına kayıtlar başladı

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2024 - 11:40, Güncelleme: 26.02.2024 - 10:59
 

MEGEM kurslarına kayıtlar başladı

MEGEM kurslarına kayıtlar başladı

Menteşe Belediyesi’nin Kötekli Gençlik Merkezinde (MEGEM) açtığı ücretsiz kurslara kayıtlar başladı. Kurslara kayıt yaptırmak isteyenler MEGEM’in 0 252 424 06 66 numaralı telefonundan ya da https://forms.gle/RXBEfDqyowNxXu859 linkten başvuruda bulunabilirler.Menteşe Belediyesi’nin Kötekli Mahallesinde öğrencilere yönelik açtığı Gençlik Merkezindeki kurslara kayıtlar 26 Şubat - 10 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak. 18 yaş üstü gençleri kapsayan kurslarda pilates, yoga, hiphop, break dans, tango ve latin dansları eğitimleri verilecek.Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş öğrencilere yönelik hizmet veren MEGEM ile öğrencilerin birçok ihtiyacının karşılandığını belirterek şunları söyledi: “Farklı özellikleri ile ilgili çeken merkezimizde sportif, kültürel ve sanatsal çalışmalar ile ilgili ücretsiz kurs ve eğitimler veriyoruz. Bu kapsamda alanında uzman eğitmenlerimiz tarafından ücretsiz olarak pilates, yoga, hiphop, break dans, tango ve latin dansları eğitimleri verilecek. Üniversite kenti bir belediye olarak her zaman öğrenci kardeşlerimizin yanlarındayız”
MEGEM kurslarına kayıtlar başladı
Menteşe Belediyesi’nin Kötekli Gençlik Merkezinde (MEGEM) açtığı ücretsiz kurslara kayıtlar başladı. Kurslara kayıt yaptırmak isteyenler MEGEM’in 0 252 424 06 66 numaralı telefonundan ya da https://forms.gle/RXBEfDqyowNxXu859 linkten başvuruda bulunabilirler.
Menteşe Belediyesi’nin Kötekli Mahallesinde öğrencilere yönelik açtığı Gençlik Merkezindeki kurslara kayıtlar 26 Şubat - 10 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak. 18 yaş üstü gençleri kapsayan kurslarda pilates, yoga, hiphop, break dans, tango ve latin dansları eğitimleri verilecek.
Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş öğrencilere yönelik hizmet veren MEGEM ile öğrencilerin birçok ihtiyacının karşılandığını belirterek şunları söyledi: “Farklı özellikleri ile ilgili çeken merkezimizde sportif, kültürel ve sanatsal çalışmalar ile ilgili ücretsiz kurs ve eğitimler veriyoruz. Bu kapsamda alanında uzman eğitmenlerimiz tarafından ücretsiz olarak pilates, yoga, hiphop, break dans, tango ve latin dansları eğitimleri verilecek. Üniversite kenti bir belediye olarak her zaman öğrenci kardeşlerimizin yanlarındayız”

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.