ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Manisa OSB’de feci ölüm

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2023 - 20:02, Güncelleme: 04.08.2023 - 19:40
 

Manisa OSB’de feci ölüm

Manisa OSB’de feci ölüm

Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde iş güvenliği uzmanı olarak çalışan bir kişi merdiven boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.Olay, Yunusemre ilçesinde bulunan Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi. Bir fabrikada iş güvenliği uzmanı olarak çalışan 22 yaşındaki Büşra Sarıgül, dengesini kaybederek merdiven boşluğuna düştü. Olayı gören çalışanların haber vermesi üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Sarıgül’ü ambulansa aldı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’ne kaldırılan genç kadın müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Manisa OSB’de feci ölüm
Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde iş güvenliği uzmanı olarak çalışan bir kişi merdiven boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.

Olay, Yunusemre ilçesinde bulunan Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi. Bir fabrikada iş güvenliği uzmanı olarak çalışan 22 yaşındaki Büşra Sarıgül, dengesini kaybederek merdiven boşluğuna düştü. Olayı gören çalışanların haber vermesi üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Sarıgül’ü ambulansa aldı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’ne kaldırılan genç kadın müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.