ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Maltepe’de girdiği binada hırsızlık yapan şahıs yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.02.2024 - 13:03, Güncelleme: 18.02.2024 - 12:39
 

Maltepe’de girdiği binada hırsızlık yapan şahıs yakalandı

Maltepe’de girdiği binada hırsızlık yapan şahıs yakalandı

Maltepe’de girdiği binada hem katları dolaşıp ayakkabı çalan hemde jeneratör çalan hırsız emniyet ekipleri tarafından yakalandı. Şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri, Maltepe ilçesi Altıntepe ve Küçükyalı Mahalleleri’nde meydana gelen 4 adet hırsızlık suçunun aydınlatılması için inceleme başlattı. Yapılan incelemelerde olay yeri ve çevresini gösteren güvenlik kamera görüntüleri kontrol edildi. Görüntülerde, bir şahsın apartman içerisine girdikten sonra koridorlarda bir süre gözetleme yaptığı, ardından ikamet önlerinde bulunan 4 adet ayakkabıyı aldıktan sonra apartmanın otopark kısmına indiği, bir kamyonetin bagaj kısmından matkap ile kol saatini ve apartman boşluğu kısmında bulunan jeneratörü aldıktan sonra olay yerinden uzaklaştığı görüldü. Ekipler şahsın yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Çalışmalar çerçevesinde eşkal bilgilerinden kimlik bilgileri tespit edilen E.D.(28) isimli şahıs 13 Şubat tarihinde Bakırköy ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Şahsa yönelik yapılan sorgulamada benzer ve farklı suçlardan toplamda 42 adet kaydının olduğu tespit edildi. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs “Açıktan Hırsızlık” suçundan 14 Şubat tarihinde sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Maltepe’de girdiği binada hırsızlık yapan şahıs yakalandı
Maltepe’de girdiği binada hem katları dolaşıp ayakkabı çalan hemde jeneratör çalan hırsız emniyet ekipleri tarafından yakalandı. Şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri, Maltepe ilçesi Altıntepe ve Küçükyalı Mahalleleri’nde meydana gelen 4 adet hırsızlık suçunun aydınlatılması için inceleme başlattı. Yapılan incelemelerde olay yeri ve çevresini gösteren güvenlik kamera görüntüleri kontrol edildi. Görüntülerde, bir şahsın apartman içerisine girdikten sonra koridorlarda bir süre gözetleme yaptığı, ardından ikamet önlerinde bulunan 4 adet ayakkabıyı aldıktan sonra apartmanın otopark kısmına indiği, bir kamyonetin bagaj kısmından matkap ile kol saatini ve apartman boşluğu kısmında bulunan jeneratörü aldıktan sonra olay yerinden uzaklaştığı görüldü. Ekipler şahsın yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Çalışmalar çerçevesinde eşkal bilgilerinden kimlik bilgileri tespit edilen E.D.(28) isimli şahıs 13 Şubat tarihinde Bakırköy ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Şahsa yönelik yapılan sorgulamada benzer ve farklı suçlardan toplamda 42 adet kaydının olduğu tespit edildi. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs “Açıktan Hırsızlık” suçundan 14 Şubat tarihinde sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.