ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Kazada Camları Kırılan Otobüs Yolcularıyla Yoluna Devam Etti

28.01.2017 - 12:33, Güncelleme: 28.01.2017 - 12:33
 

Kazada Camları Kırılan Otobüs Yolcularıyla Yoluna Devam Etti

Karaman'da trafik kazasında camları kırılan otobüsteki yolcular, Konya'ya aynı otobüsle götürüldü- Soğuk havada kırık camlı otobüsle gerçekleştirilen şehirler arası yolculuk, yolculardan birinin cep telefonuyla kaydedildi

KONYA (AA) - Karaman’da kaza sonrası camları kırılan otobüsteki yolcular, Konya'ya soğuk havada aynı otobüsle götürüldü. Alınan bilgiye göre, 42 AS 517 plakalı yolcu otobüsü, Erdemli’ye gitmek üzere Konya Otogarı'ndan yola çıktı. Otobüs, Karaman Otogarı yakınlarında başka bir araç ile çarpıştı ve sol kısmındaki camların bir bölümü kırıldı. Karaman'dan, camları kırık halde Konya'ya hareket eden otobüs, aralarında çocukların da bulunduğu yolcularla dondurucu soğukta şehirler arası yolculuk yaptı. Yolculardan öğretmen olduğu öğrenilen Ayşe Ergen, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Görüntülerde, camları kırık otobüsün soğuk havada Karaman-Konya karayolunda seyretmesi ve Ergen'in yaşananları anlatması yer alıyor.
Karaman'da trafik kazasında camları kırılan otobüsteki yolcular, Konya'ya aynı otobüsle götürüldü- Soğuk havada kırık camlı otobüsle gerçekleştirilen şehirler arası yolculuk, yolculardan birinin cep telefonuyla kaydedildi

KONYA (AA) - Karaman’da kaza sonrası camları kırılan otobüsteki yolcular, Konya'ya soğuk havada aynı otobüsle götürüldü.

Alınan bilgiye göre, 42 AS 517 plakalı yolcu otobüsü, Erdemli’ye gitmek üzere Konya Otogarı'ndan yola çıktı.

Otobüs, Karaman Otogarı yakınlarında başka bir araç ile çarpıştı ve sol kısmındaki camların bir bölümü kırıldı.

Karaman'dan, camları kırık halde Konya'ya hareket eden otobüs, aralarında çocukların da bulunduğu yolcularla dondurucu soğukta şehirler arası yolculuk yaptı.

Yolculardan öğretmen olduğu öğrenilen Ayşe Ergen, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Görüntülerde, camları kırık otobüsün soğuk havada Karaman-Konya karayolunda seyretmesi ve Ergen'in yaşananları anlatması yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.