ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Japon Başkonsolos Hereke Halısı dokudu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2023 - 11:03, Güncelleme: 18.08.2023 - 10:46
 

Japon Başkonsolos Hereke Halısı dokudu

Japon Başkonsolos Hereke Halısı dokudu

Körfez’in tarihi güzelliklerini incelemek için Hereke’ye gelen Japonya İstanbul Başkonsolosu Kasahara Kenichi, sarayları ve köşkleri süsleyen tarihi Hereke Halısı’na hayran kaldı. Tezgah başına da geçen başkonsolos, ilk ilmiği de attı.Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile birlikte Hereke Kalesi’nin ardından Hereke Halı ve İpekli Dokuma Fabrikası’nı ziyaret eden Kasahara Kenichi, yetkililerden bilgi aldı. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde Hereke Halı ve İpekli Dokuma Fabrikası Müdürü Avşar Yılmaz, Japon Başkonsolos Kenichi’ye yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Çalışanlarla sohbet eden, bol bol da fotoğraf çeken Başkonsolos Kenichi, hayranlığını da gizleyemedi. Hem kumaş hem de halı bölümünü gezen Kenichi, bir halının da ilk ilmiğini attı.Japonya İstanbul Başkonsolosu Kasahara Kenichi daha sonra ‘Çivisiz Köşk’ olarak da bilinen Kaiser II. Wilhelm Köşkü’nü gezdi. Sultan II. Abdülhamit’in emriyle Alman İmparatoru Kaiser II. Wilhelm’in İzmit’i ziyaret etmesinden önce inşa edilen köşkü gezen Kenichi, özellikle köşk içerisindeki işlemelere hayran kaldı.
Japon Başkonsolos Hereke Halısı dokudu
Körfez’in tarihi güzelliklerini incelemek için Hereke’ye gelen Japonya İstanbul Başkonsolosu Kasahara Kenichi, sarayları ve köşkleri süsleyen tarihi Hereke Halısı’na hayran kaldı. Tezgah başına da geçen başkonsolos, ilk ilmiği de attı.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile birlikte Hereke Kalesi’nin ardından Hereke Halı ve İpekli Dokuma Fabrikası’nı ziyaret eden Kasahara Kenichi, yetkililerden bilgi aldı. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde Hereke Halı ve İpekli Dokuma Fabrikası Müdürü Avşar Yılmaz, Japon Başkonsolos Kenichi’ye yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Çalışanlarla sohbet eden, bol bol da fotoğraf çeken Başkonsolos Kenichi, hayranlığını da gizleyemedi. Hem kumaş hem de halı bölümünü gezen Kenichi, bir halının da ilk ilmiğini attı.
Japonya İstanbul Başkonsolosu Kasahara Kenichi daha sonra ‘Çivisiz Köşk’ olarak da bilinen Kaiser II. Wilhelm Köşkü’nü gezdi. Sultan II. Abdülhamit’in emriyle Alman İmparatoru Kaiser II. Wilhelm’in İzmit’i ziyaret etmesinden önce inşa edilen köşkü gezen Kenichi, özellikle köşk içerisindeki işlemelere hayran kaldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.