ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

İstanbul’da Eyyam-ı Bahur sıcakları vatandaşları etkisine almaya devam ediyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2023 - 15:31, Güncelleme: 05.08.2023 - 15:18
 

İstanbul’da Eyyam-ı Bahur sıcakları vatandaşları etkisine almaya devam ediyor

İstanbul’da Eyyam-ı Bahur sıcakları vatandaşları etkisine almaya devam ediyor

"Eyyam-ı Bahur" etkisinin sürdüğü İstanbul’da kavuran sıcaklar vatandaşlara ve turistlere zor anlar yaşatmaya devam ediyor. Sıcaklıklardan kaçan vatandaşlar gölgelerde dinlenerek sıcaklığın etkisinden kaçmaya çalışıyor.Megakent İstanbul’da "Eyyam-ı Bahur" sıcakları etkisi devam ediyor. Bunaltan sıcaklar vatandaşlara ve turistlere zor anlar yaşattı. Şehrin en işlek noktalarından biri olan Taksim ve İstiklal Caddesi’ne gelenler, güneşin yakıcı etkisinden Gezi parkında gölge altında dinlenerek kaçınmaya çalıştı. Kuşlar Gezi Parkındaki fıskiyedeki su havuzu içerisinde serinlerken, fıskiyedeki suyu şişeye dolduran vatandaşlar kafalarından aşağı dökerek serinlemeye çalıştı.Sıcakların yüksek olduğunu söyleyen Ahmet Kaya “Bugün çok sıcak, nem oranı çok yüksek namazdan çıktık. Taksim meydanında yürünecek hali yok. Ağaçların altına geldik oturduk. Yine sıcak var ağaçların altında bile sıcak var. 40-45 dereciyi bulur yani, sıcaklar çok o yüzden herkes gölgeliklerde parklarda bizde oturup dinlenelim” dedi.
İstanbul’da Eyyam-ı Bahur sıcakları vatandaşları etkisine almaya devam ediyor
"Eyyam-ı Bahur" etkisinin sürdüğü İstanbul’da kavuran sıcaklar vatandaşlara ve turistlere zor anlar yaşatmaya devam ediyor. Sıcaklıklardan kaçan vatandaşlar gölgelerde dinlenerek sıcaklığın etkisinden kaçmaya çalışıyor.
Megakent İstanbul’da "Eyyam-ı Bahur" sıcakları etkisi devam ediyor. Bunaltan sıcaklar vatandaşlara ve turistlere zor anlar yaşattı. Şehrin en işlek noktalarından biri olan Taksim ve İstiklal Caddesi’ne gelenler, güneşin yakıcı etkisinden Gezi parkında gölge altında dinlenerek kaçınmaya çalıştı. Kuşlar Gezi Parkındaki fıskiyedeki su havuzu içerisinde serinlerken, fıskiyedeki suyu şişeye dolduran vatandaşlar kafalarından aşağı dökerek serinlemeye çalıştı.
Sıcakların yüksek olduğunu söyleyen Ahmet Kaya “Bugün çok sıcak, nem oranı çok yüksek namazdan çıktık. Taksim meydanında yürünecek hali yok. Ağaçların altına geldik oturduk. Yine sıcak var ağaçların altında bile sıcak var. 40-45 dereciyi bulur yani, sıcaklar çok o yüzden herkes gölgeliklerde parklarda bizde oturup dinlenelim” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.