ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

İstanbul Emitt Turizm Fuarı

29.01.2017 - 05:58, Güncelleme: 29.01.2017 - 05:58
 

İstanbul Emitt Turizm Fuarı

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, İstanbul'daki EMİTT turizm fuarında Kapadokya standını ziyaret etti

NEVŞEHİR (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, İstanbul'daki EMİTT turizm fuarında Kapadokya standını ziyaret etti. Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) Kapadokya standını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. İstanbul Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde (TÜYAP) düzenlenen fuardaki Kapadokya standına akşam saatlerinde gelen Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici’den Kapadokya'daki turizm faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Kapadokya standında bir süre kalan Bakan Avcı, yetkililerle sohbet ederek Kapadokya’nın yöresel ürünleri olan köftür ve kabak çekirdeğinden tattı. Ziyareti nedeniyle Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici tarafından Bakan Avcı’ya Göreme’deki halı tezgahlarında dokunmuş el işçiliği halı ve Avanos toprağından yapılmış çini tabak hediye edildi.21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) 29 Ocak akşamına kadar ziyaretçilere açık kalacak.
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, İstanbul'daki EMİTT turizm fuarında Kapadokya standını ziyaret etti

NEVŞEHİR (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, İstanbul'daki EMİTT turizm fuarında Kapadokya standını ziyaret etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) Kapadokya standını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

İstanbul Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde (TÜYAP) düzenlenen fuardaki Kapadokya standına akşam saatlerinde gelen Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici’den Kapadokya'daki turizm faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Kapadokya standında bir süre kalan Bakan Avcı, yetkililerle sohbet ederek Kapadokya’nın yöresel ürünleri olan köftür ve kabak çekirdeğinden tattı.

Ziyareti nedeniyle Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici tarafından Bakan Avcı’ya Göreme’deki halı tezgahlarında dokunmuş el işçiliği halı ve Avanos toprağından yapılmış çini tabak hediye edildi.

21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) 29 Ocak akşamına kadar ziyaretçilere açık kalacak.

İstanbul Emitt Turizm Fuarı

İstanbul Emitt Turizm Fuarı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.