ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Isparta’da trafik kazası: 2’si ağır 4 kişi yaralandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.08.2023 - 15:03, Güncelleme: 23.08.2023 - 14:41
 

Isparta’da trafik kazası: 2’si ağır 4 kişi yaralandı

Isparta’da trafik kazası: 2’si ağır 4 kişi yaralandı

Isparta’da otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si çocuk 4 kişi yaralandı.Kaza, bugün Isparta’nın Yalvaç ilçesi Bahtiyar köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 35 KGD 93 plakalı S.A.K (58) hakimiyetindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kazada sürücü ve otomobilde yolcu olarak bulunan eşi R.K. ve çocukları Ş.A.K. ile M.E.K. yaralandığı belirlendi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.Öte yandan ekiplerin kaza ile ilgili inceleme başlattığı öğrenilirken, Kazada yaralanan Ş.A.K. ve M.E.K’nin hayati tehlikelerinin olduğu ve Isparta Süleyman Demirel Üniversitesİ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.
Isparta’da trafik kazası: 2’si ağır 4 kişi yaralandı
Isparta’da otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si çocuk 4 kişi yaralandı.
Kaza, bugün Isparta’nın Yalvaç ilçesi Bahtiyar köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 35 KGD 93 plakalı S.A.K (58) hakimiyetindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kazada sürücü ve otomobilde yolcu olarak bulunan eşi R.K. ve çocukları Ş.A.K. ile M.E.K. yaralandığı belirlendi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Öte yandan ekiplerin kaza ile ilgili inceleme başlattığı öğrenilirken, Kazada yaralanan Ş.A.K. ve M.E.K’nin hayati tehlikelerinin olduğu ve Isparta Süleyman Demirel Üniversitesİ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.